Iesim dušā augustā Jānis Rubļevskis (koko) / 31.12.2003. 22:00 / #Spams / 8 komentāri

Kā jau noteikti lielākā daļa latvijas iedzīvotāju ir pamanījusi, tad pēdējās dienās ir diezgan tveicīgi... Nezinu kā ir ārpus Rīgas, bet te nu ir pavisam traki. Plus vēl man darbā nav kondicioniera, tad paši varat iedomāties, kā es esmu sasvīdis pavadot tajās telpās 10 stundas no savas dienas - tā teikt sasvīsti tā, ka bikses pielīp pie ciskām un t-krekls pie ķermeņa.

Vēl ir otrs pluss šamējai visai padarīšanai - no 1.augusta līdz 20.augustam manās un man šķiet arī daudzās citās Rīgas kojās, siltais ūdens ir atslēgts... Ak vai cik patīkami, labi tikai, ka viņi tajā pašā laikā pamanās pacelt īres maksu par 4Ls un tam visam klāt vēl jaunais likumprojekts par stīpām, kas man toč nesola saņemt to 70Ls - tātad sola saņemt neko!

Otrdien nolēmu mazgāties darbā, bet ZIPs un waterfall sakūdīja braukt uz jūru. Ir ok - ūdens nebija no siltākajiem, tomēr bija labi.

Trešdien tad nu nomazgājos darbā - foršu remdenu ūdeni noregulēju un bija viss pa kedu...

Pienāca šī ceturtdiena - ko darīt - esmu sasvīdis kā zirgs pēc lauka aparšanas. Jāiet vien savā aukstajā dušiņā... Tad nu izstāstīšu kā ir mazgāties aukstā ūdenī, ja tu to neesi pieradis, jo pagājšgad biju jau pieradis un bija pa kedu, a šogad šī bija pirmā reize:

1) ieejam dušā, noģērbjamies pliki un atgriežam karstā ūdens krānu, pa kuru tek ledaini auksts šķidrums.. Vēl ir ok - paliek auksti tikai kājām, kuras jau sajūt saltumu;

2) pabāžam zem ūdens tikai galvu, jo zinam, ka gari mati un vajadzēs reāli ilgi mērcēt;

3) saziepējam galvu, pa to laiku jūtot ledainas ūdens upes tekam pāri tavai mugurai - vēl ir pa kedu...

4) izskalojam daudz maz matus nu un jāķerās pie ķermeņa mazgāšanas (ļoti sīki kā un ko jāmazgā - nestāstīšu :);

5) fiksi ar visu ķermeni palienam zem ūdens un jūtam elpas aizraušanos... Tā patupējuši 15-45 sekundes, kuru laikā paspēj lēkāt un grozīties, lai viss paliek mitrs, un izlec laukā no ūdens strūklas;

6) saziepējam ķermeni un gaidam pašu labāko - skalošanos;

7) tad nu lienam jau zem strūklas un kārtīgi, cik vien ātri spēdami, nomazgājam, noskalojam visu ko vien vajag un ko var noskalot... Tajā laikā jūtot, kā drudžaini aizraujas elpa un tu sāc vienkārši elsot, bet neko tur nepadarīsi;

8) aizgriežam karstā ūdens padeves krānu, noslaukamies, aptinamies ar dvieli un stūrējam uz istabiņu, kur ieejot, atkal sajūti siltumu apvijoties tev apkārt un domā, ka nu tik būs akal kārtējā karstā nakts, kad logs ir pilnīgi vaļā, taču vēsums iekšā nenāk, tomēr pa nakti kāds vienmēr sadomā pabraukāties ar savu ūberkūlo mašīnu, kurai vai nu ir sapuvis vai arī izpūtēja vispār nav...


Komentāri:

Kirils @ 11.10.2004. 15:40

aha. mirushie nesviist.

st00rm @ 11.10.2004. 15:40

Sēžot darbā nograuz pa dienu veselu citronu jeb labāk limu! Katru dienu Pēc 2 - 3dienām vairs nesvīdīsi!

skukjeens @ 11.10.2004. 15:40

ņus me pamatīgi iefano par ledusauksto dušu un pretēji tev pavadu tur kādas minūtes 15, jo atnākot mājās no darba drēbes ir pielipušas pie sakarsušās miesas... un pēc tam atgriežoties istabiņā, prāts nevilšus grib atgriezties tur kur vēsi bij... =)

FaLcoN @ 11.10.2004. 15:40

manuālis ;D

Gastonz @ 11.10.2004. 15:40

Nu man ar nebija karstais h2o kaadu laiku, bet nu jau atkal ir... :)

koko @ 11.10.2004. 15:40

Paredzu, ka postots ar operu... laikam tomēr tās meta rindiņas vajadzēs kodā iemest :)

crased @ 11.10.2004. 15:40

o, japamegina tagat iejiet augsta dusha, ka ne ka shodien galigi paarkarsu...

crased @ 11.10.2004. 15:40

o, japamegina tagat iejiet augsta dusha, ka ne ka shodien galigi paarkarsu...


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.