Hehe - mainās reālā laikā! Jānis Rubļevskis (koko) / 08.11.2005. 09:21 / #Datori / 4 komentāri

Vakar KAC aprakstīja par skripteli, kas pats ielogojas darugos un izvelk šo to laukā. Es par kaut ko līdzīgu aprakstīju jau agrāk, bet ātri pēc manis rakstītā draugiem nomainīja savu sistēmu tā, ka skripts bija jāpārstrādā (ko es sava slinkuma dēļ, protams, neizdarīju). Tad nu šodien man man šī izcilā datu vāktuve parādīja sekojošo:

Parse error: parse error, unexpected '<' in /uploads/data/web/root/main.php on line 154
I ko tagad viņi tur pārtaisa?


Komentāri:

Raikons @ 08.11.2005. 16:35

are, ieteikums ir vispār ņemams vērā...

Ruffian @ 08.11.2005. 15:51

Vai draugiem.lv messengeri nebija tas draugiem.lv čats, ko viņi pēc 3.0 versijas ieviešanas beidza istrādāt apstājoties pie kaut kur pie 1.7 versijas. Personīgi viņu nelietoju, bet zinu, ka bez čata funkcijas tur bija vēl daudz citu fīču.

koko @ 08.11.2005. 08:42

Nja... Bija man doma izveidot vismaz windas lietotājiem līdzīgu GUI (linuxī neko guisku neesmu kodējis - nemāku), kas no lapas parsētu visu ārā, bet ak nu piedodiet - ja visu laiku tāda sistēmas maiņa, tad nu galīgi prāts nenesas čakarēties, zinot to, ka pēc dienas viss kods būs jāpārtaisa..

are @ 08.11.2005. 08:05

Uzskatu, ka draugiem jau sen vajadzēja izveidot sava veida messenger, ar kura palīdzību varētu gan ziņas raxtiit/sanjemt, gan dzimenes/vārdenes ērti paarlūkot, gan galerijas pētīt. Utt. Tb, gandrīz to visu pašu, ko web lapā.
Ko viņi ar to iegūtu:
1) mazaku servera noslodzi, jo uz āru butu jabaro tikai sausi dati - interfisu nodrošinatu GUI.
2) Lietotajiem ertak, nebutu vislaik jataisa refreš ar domu - moš man kads k-ko ir atsutijis.
3) Reklamas tapat varetu radīt, so uz to zaudejumi nebutu.
4) jauna fica, kas atkal piesaistīs lietotajus.
P.S. Ja izveidotu ficu, kas parada pedejos nelasitos komentus galerijām, varetu "pieraxtiities" lasīt komentus svešās galerijās, kas pievienoti pēc tava komenta, cilvēki daudz vairāk "tusētos" viņu sistēmā. Un tas taču ir mērķis vai ne?


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.