He he - cenzūra nemirst? Jānis Rubļevskis (koko) / 10.11.2005. 12:45 / #Dzīve / 4 komentāri

Atnāca man uz RSS ziņa no Pyonpyon (tas pats arī Fatalis Erratum) lapas par cenzēšanu un necenzēšanu... Manas domas - mans blogs - ko gribu to daru! Pats pret sevi izteiktus apvainojumus uztveru nicīgi, bet pamācoši - nu nepatika, nepatika, laukā jau nedzēsīs, toties, kad tas paliek par traku, tad ir vienkārši bans...

Turpinājumā Fatalis domas, nelielas sakritības un pats teksts...

Un tātad:

Cenzūra nemirst
Cenzūra ir raksturīga ar savu absolūto necieņu pret autoru. Cenzūra (vismaz tās sliktākajā formā) ir arī kaut kas, ko, kā man patiktu domāt, mēs atstājām pagātnē līdz ar kāda zināma totalitārā režīma krišanu. Tad kāpēc šeit šodien ir redzams virsraksts "Cenzūra nemirst"? Viena vienīga iemesla dēļ: blogu īpašnieki, kas moderē komentārus (stulbus forumu adminus nemaz nepieminēsim).

Tagad es uzdošu jautājumu. Kāpēc laacz, kas ir nesalīdzināmi populārāks par Ešu Kečumu ar visu viņa omegaportālu "Krutums nemirst", var atļauties necenzēt komentārus, bet Benvenuto jeb "Benis" (foršas atkskaņas te sanāk, starp citu) nevar? Vienkārši: viens no viņiem ir pilnīgs idiots, bet otrs nav.

Neko necenzēju un atsaucos tikai uz ienākošo informāciju...

Manas domas par augstākminēto? Nav tādu domu, ir tikai jautājums - ko nozīmē šī raksta pazušana? Tā ir izcenzēšana, tas ir citu roku darbs, tie ir draudi vai kas?

Pieļauju, ka te pieminētie cilvēki viens otram ir uzkāpuši kaut kur virsū un nedaudz sa***ušies (he he - cenzūra). Pieļauju arī, ka tā ir Fatalis neliela vaina, jo viņa komentāri mēdz būt skarbi!


Komentāri:

koko @ 19.02.2006. 18:09

Hi hi... skarbi!

incis @ 19.02.2006. 15:41

Stulbais pijonis un viņa samāklotās gudrības. Savā cibelē viņš dzēš komentus, tos, kuri nepatīk, met ārā. Lohs tu esi, dzirdi?

koko @ 11.11.2005. 20:22

He he - rss laba lieta ;)

Fatalis Erratum @ 11.11.2005. 18:09

Es viņu neizdzēsu, tikai uzliku, lai citi neredz, kamēr pats netikšu skaidrībā, vai es vispār gribu kādu publiski lamāt. :) Vienkārša pašcenzūra, jo pirmajā brīdī nav īsti skaidrs, ko citi padomās.


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.