HakerDročī Jānis Rubļevskis (koko) / 09.08.2007. 13:48 / #Datori / 4 komentāri

HackerDrochi Gandrīz visiem lielajiem puikām jau sen ir HakerDročī, tikai man vēl nebija. Pēteris pat pacentās un izveidoja pamācību, Dročī izveidošanai.

Kā stāsta leģendas, HakerDročī senos laikos tikai izveidoti, lai būtu bildītes, kurās skatīties, tad, kad gribās... Nu jūs jau paši esiet pietiekami perversi, lai saprastu, ko gribās...

Tā, kā meitenes toreiz vēl negribēja laist pie datoriem, tad džeki taisīja pamatā tikai savas HakerDročī bildes... Nāca laiks, taču nekas nemainījās - džeku bildes palika daudz lielākā pārsvarā par meiteņu bildēm... Un tad cilvēki saprata, ka šīs bildītes var izmantot internetā, lai cilvēki varētu viens otru identificēt...

Tagad jūs mani arī varēsiet identificēt... Iesiet pa Vecrīgu garām kādai alus sētai un skat: "reku sēž tas džeks, kuru es redzēju HakerDročī bildītē," jūs nodomāsiet... Uzistīsiet pa plecu, uzsauksiet kādu aliņu un pēc kādām 6 stundām aiziesiet tālāk savu ceļu... Vai nav jauki?


Komentāri:

are @ 10.08.2007. 09:08

Eu Tu, no Hakeriz_Dročī, šovakar vajag pa alānam!

koko @ 10.08.2007. 03:25

Tev tiek piedots, mans dēls! :D

Zandi @ 09.08.2007. 18:02

"Bļa LOL."

Piedod, man vienkārši nav citu ko teikt.

@ 09.08.2007. 15:46

Alus sezona jāsāk nobeigt, diemžēl to arī neiesāku, jāpievēršas kaut kam smagākam, rudentiņš nāk! ;)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.