Hackers.lv #2 Jānis Rubļevskis (koko) / 08.08.2006. 12:47 / #Spams / 5 komentāri

Atvainojos, bet nu kā var bērnus laist pie rakstīšanas? Jau šis un tas ir iemests, taču tik lāmīgs cik lāmīgs vien var būt... Pamēģināšu uzrakstīt paraugu manuālim! Šoreiz kā tematu paņemšu: kā padirst vietā, kur nav pa rokai tualetes. Ja interesē, tad lasi turpinājumu...

Un tātad... Situācija - Tu esi nonācis[kusi] vietā, kur tuvako 5 km rādiusā nav nevienas tualetes, bet kakāt gribās vienkārši nemērā... Tā nu tu domā kas un kā un ko? Ko nu darīt?

1) Vietas atrašana: rūpīgi jāizvēlas vieta, kur dirsīsi... Jāņem vērā, ka Tu negribi, lai citi redzētu, kā tu to dari. Labākajā gadījumā, negribi arī, lai citi redzētu, ko tu sadarījis, tāpēc vietas izvēle ir ļoti būtiska. Ja tas ir mežs, tad situācija būtiski atvieglojas, jo var ieiet jebkurā laikā dziļāk un paslēpties zem kādas egles, darot TO. Ja tomēr meža nav tuvumā, tad ir jāmeklē rūpīgāk... Pieņemsim, ka esi pilsētas centrā... Šajā gadījumā daudz nedomā un skrien uz tuvāko dajebkādu publisko ieēstuvi un tur būs tualete - īzī pīzī. Pieņemsim, ka esi laukos, kur nav īzī pīzī tualetes, bet ir diezgan padaudz cilvēku apkārt... Šajā gadījumā jāmeklē biezāki krūmi.

2) Ko darīt, ja kāds tomēr pamana? Galvenais neuztraukties, jo no bailēm var apdirsties. Ja tas nav policists, tad jāturpina iesāktā nodarbe, jāaizver acis un jāiedomājas kādu nomaļu vietu, kur nekad neviens cilvēks nav redzēts. Ja ir policists, tad jāpalūdz, lai pagaida - kā nekā sods jāmaksā jebkurā gadījumā.

3) Ar ko noslaucīt pakaļu? Nu, ja pienācis ments, tad var palūgt kādu no viņa soda talonu blankām. Papīrs diezgan labs. Ja nav policista, tad jāizlīdzās kaut kā savādāk. Mežā var atrast kādu lapu, ja nav ziema... Ja ir ziema, tad gadījumā, ja nav līdzi nekādas papīra lapas, tad nāksies vien ziedot kādu cimdu, zeķi vai kabatlakatiņu. Sliktākajā gadījumā var paņemt kādu veikala čeku, noslaucīt pakaļu ar pirkstu un tad ar čeka un sniega palīdzību noslaucīt pirkstu.

P.S. Ceru, ka grūtā brīdī šis manuālis palīdzēs! Ja esmu pieļāvis kādu kļūdu, tad lūdzu labojiet mani, ja neesmu kaut ko pateicis, tad papildiniet!


Komentāri:

koko @ 10.08.2006. 06:33

Nja... Izdomāju, ka jāpārlasa un vienā, otrā vietā nedaudz ieņirdzu arī :D

marexz @ 10.08.2006. 06:26

:) labais šito es pielikšu kolēģim pie sienas

fest @ 09.08.2006. 07:59

Žetons koko. Šitais tiešām uzlabo garīgo ;D

Archijs @ 08.08.2006. 18:28

ziemā ar sniegu!

Gastonz @ 08.08.2006. 10:39

Paldies, tagad bez problēmām jebkur varēšu padirst :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.