Pie pusdienu galda ar kolēģiem, izmetu ideju par jau sen lolotu domu - par saldējumu ar daudz foršākām piedevām - konkrētajā gadījumā - ar gaļu... Neviens jau nav mēģinājis! Varbūt patiesībā būtu ļoti garšīgi...
Turpinājās brainstormings par tēmu, kur parādījās arvien vairāk saldējuma veidu: cūkģaļas saldējums, falšā (viltotā?) zaķa saldējums, maltās gaļas saldējums, vistas stilbiņas saldējums, bebra astes saldējums, varžu kājiņu saldējums, suši saldējums, zirga pautu saldējums, buļļu pautu saldējums uz kociņa... Neizpalika, protams, arī iesaiņojuma dizaina piemeklēšana, kas izvērtās līdz kustīgam bullim uz papīra (laikam jau bez pautiem)...
Ir kādi labāki varianti?
Es saku, ka tava ideja ilgi nenoturēsies. Tādā, karstumā, kāds bija jūlijā, saldētavas nespēj saldēt, un saldējums ... sāk kust. Un puskusis gaļas saldējums sāks pūt un viss veicis smirdēs pēc maitas... veikalnieki būs pirmie, kas likvidēs tavu salciku, kā nekā viss veicis jamiem vaņos.
Aber Zviedri tavu puvušās silķes salciku zivs asaku formaa, zilganzaļā papīrītī ar atplestām rokām un kājām gaidīs... ;)
Atceros, kā dziļā bērnībā izteicu ideju uzražot saldējumu ar košļeni. :D Doma vienkārši ģeniāla, un galvenais, ka visi tāāā noticēja, pat visādus jautājumus uzdeva par to, kā es to taisos darīt un vai es to domāju nopietni :D
kas tur ko brainstormot - ideja bija, vajadzēja paņemt rokās kotleti un saldējumu, un "sukāt iekšā". nav ko tur pliki sapņot vai plānot - jādara.
1.gaļas saldējumā nav obligāti jābūt iekšā gaļai, pietiek ar gaļas E [zemeņu saldējumā ar pārsvarā no zemenēm ir tikai nosaukums]
2.varētu būt arī dārzeņu saldējumi, ko uzkost pirms/pēc vai kopā ar gaļas saldējumu, lai būtu "dietologi nerādītu skābus ģīmjus...nu, piemēram, spinātu, biešu, rutku u.c. saldējums...veselības uzlabošanai derētu saldējums ar zivu eļļu...
3.tagad veicīgi jāskrien patentēt visu šo vājprātu...ja nu vēlāk tiešām :)...