Esmu atgriezies Jānis Rubļevskis (koko) / 25.02.2008. 08:17 / #Dzīve / 5 komentāri

Gan jau nemaz nepamanījāt, ka biju pazudis, bet nu esmu atgriezies no nepazušanas tādā gadījumā.

Tā kā zinu, ka jūs visi esat nenormāli slinki un jums visiem besī nekvalitatīvi ceļojumu apraksti, tad izteikšos īsi un konkrēti, neko īpaši nepārspīlējot, lai var ātri izlasīt un gūt pietiekamu priekštatu par kopējo karcinku.

Tātad - Austrijas kalni ir klasi augstāki par Norvēģijas kalniem (par norvēģiju bija te, te un te). Toties Itālijas Alpi savā trašu plašumā pārspēj pat Austrijas Alpus.

No augstākminētā jūs varat secināt, bet varat arī nesecināt to, ka pa šo nedēļu pabiju gan Austrijas, gan Itālijas kalnos, braukājot ar sniega dēli un krājot ātruma skilus. Tā arī ne reizi uz mutes neparāvu pietiekami kārtīgi, lai varētu ar to lielīties. Viena mazgadīgā gan man padeni uzlika, bet, tā kā nekāds vāciski runājošais žigolo es neesmu, bet viņa angliski rubīja sūdīgāk kā es ķīniski, tad flirtu atstāju nebūtībai.

Dzēru maz, braukāju ar dēli daudz. Neskatoties uz to, ka viesnīcā mūs baroja kā uz nokaušanu, sapratu, ka esmu nedaudz "nodeldējis riepu" [lasīt - notievējis], jo šodien ielēcu bračkas džinsos un pat savajadzējās siksnu, a bračka ta man ir [ne?]reāli tievs.

Paldies jautrajai kompānijai, kas mums šajā pasākumā ļāva tiešām labi atpūsties. 48vietīgajā autobusā bijām 12 pasažieri un trīs šoferi. Visi bija jautri un visi ar visiem iepazinās. Tā teikt, viena smuka ģimenīte mēs tur bijām.

Paldies Saņai, ka viņa dzer maz un līdz ar to arī es dzēru maz. Ar viņu var braukt ceļojumā - pat ne reizi tā kārtīgi ne par ko nesastrīdējāmies...

Bildes gan jau parādīsies ububu.lv. Man tikai nedaudz jāsaņemās.

P.S. Maitas jūs visi - tā arī neviens nepainteresējāties, kā man klājas un kur es esmu pazudis! Sabiedriskais fui jums visiem[ām]!

P.S.2 Reāli visu laiku galvā skanēja šitas te:


Komentāri:

Zandis @ 26.02.2008. 11:05

A mani nevaino, mani pašu ielika trakonamā uz to laiku.

koko @ 26.02.2008. 05:40

Laimīgais :D
A par Norvēģiju - nu es tak pārāk slinks :D

Mārcis Balodis @ 25.02.2008. 16:15

Es nevarēju sagaidīt, kad būs solītais turpinājums par Norvēģijas kalniem un bildes!
Es 6dien izlidoju uz Francijas alpiem! :)

koko @ 25.02.2008. 12:23

Nu uz turieni no pazīstamajiem braucu tikai es ar Saņu. Atpakaļ jau visus zināju :D
Iznāca ne visai lēti, jo bija viesnīca + ēdināšana + skipas + ceļš un pavēlu meklējām, kas kopā sanāca 470Ls + tas, ko tu spēj nodzert. Ēst pietiek pilnībā! Karoče man aptuveni 550Ls sanāca.

Gastonz @ 25.02.2008. 11:41

A kuri Jūs tur īsti braucāt un cik no galviņas izmaksāja?
Es ļoti ceru, ka nākamgad varēšu pievienoties..


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.