Es tieku novērots Jānis Rubļevskis (koko) / 24.10.2005. 14:10 / #Spams / 7 komentāri

RuncZ iemeta vienu jauku saitīti. Raksts pamatā ir par mani un manu attīstību... Ļoti jauki aprakstīts, vietām arī nedaudz sarkastiski, bet nu ok - varbūt arī taisnība ir...

Turpinājumā neliels atbildes rakstiņs, ja interesē, protams!

No sākuma par iterācijām:

1) žēl, ka nav dabūti visi dizaini, kas man bija. Patiesībā sākums bija pelēki burti uz melna fona, 4 freimi un un neveiksmīgi flaši pa malām kā arī sms senderis caur mailu...

2) ļoti žēl, ka ir noķertas visas mana garīgā maiņas, bet pastāstīšu sīkāk - ir noķerts pirmās manas php lapas kods, kas ir otrā versija vispār manām lapām. Šis dizains bija bāzēts uz tabulām. Nākošais ir noķerts man otrais izstrādājums, kas arī bija uz tabulām, taču šoreiz atteicies biju no kalendāra. Tiesa gan nokērums ir brīdī, kad man uznācis kaut kāds garīgā aptumšojums - pamatā šis variants man ir bijis gan violets, gan melns, gan zaļš.

Žēl, ka apskatei nevaru piedāvāt vēl pavisam nesen sastopamo varavīksnes vizualizāciju (kā jau nosaukums vēsta, varējām, lasot tekstu, iepazīties ari visām iespējamajām krāsu kombinācijām).
Citāts liecina, ka pirmspēdējo lapas versiju autors nav noķēris. Ļoti žēl. Tas bija manas lapas pirmais daudz maz nopietnais variants, kur viss griezās uz XHTM+CSS dizaina kā arī biju paeksperimentējis ar klasēm PHP programmēšanā. Sākotnēji tas bija zils, tad brūns, tad pilnīgi balts un pašās beigās šitāds. Laipni piedāvāju šī versija spoguli izveidot un savu nožēlu izārstēt ;)

3) citāti un citas svarīgas lietas nav pazuduši. To iespējamība vēl nav uzprogrammēta, bet nekas - pacietieties, viss būs :)

4) parūpējos par sapratni komentāros tāpēc, ka kaut ko tak jāraksta, lai biežo vienrindas komentāru kaut cik paplašinātu, bet par to man gluži vienalga!

5) sms sūtīšana nebūs - pokemoniskā vecuma kulminācija ir garām, palikušas tikai norieta īpatnības;

6) par Modrīti un D: neesmu dizaineris vai mākslinieks... Ļoti minimāli esmu interesējies par dizainiskām lietām. Nemāku pareizi noformēt ne tikai fontu lielumu, izskatu un krāsas, bet arī izvietojumu. Ar defaulto dizainu bija mēģināts ieviest cilvēkos neizpratni, ko arī esmu veiksmīgi panācis... Paklikšķini uz spiežamiem linkiem un sapratīsi, ko un kas nozīmē!

Tram taram! Tas arī viss pagaidām! Ir jautājumi? Var adresēt man! Kaut gan konkrētā autora darbā tiek pieminēts arī kaut kāds Mairis... Es viņu nezinu!

Papildināts: izskatās, ka tajā lapā līdz ar katru komentāru tiek pārģenerētas arī saites. Tāpēc nomainīju saiti uz pašu lapu, bet meklējiet rakstu ar nosaukumu "Mairi, nāc palīgā!".


Komentāri:

Gastonz @ 24.10.2005. 18:15

Neesmu vēl pieradis pie tava jaunā dizaina... Tāpēc arī nepamanīju... :P

koko @ 24.10.2005. 15:52

Tu izlasīji to teksta daļu manā rakstā, kas ir aiz vārda Papildināts:? Tur pat raksta nosaukums ir ielikts: "Mairi, nāc palīgā!".

Gastonz @ 24.10.2005. 13:35

Kurā kadegorijā jāmeklē.. Uz ātru roku neko tādu, kas saistīts ar Tevi neatradu...

Raikons @ 24.10.2005. 13:34

Jauki, ka kāds cits par tevi uzraksta..

koko @ 24.10.2005. 12:46

Pārtaisīju... Viņam uz katru komentāru linki pārģenerējas!

Gastonz @ 24.10.2005. 12:13

"Not Found"

Cits @ 24.10.2005. 12:13

Links raksta sākumā: 404 Google nav saglabājusi savā kešā?


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.