Eiroskepticizms cilvēku sirdīs Jānis Rubļevskis (koko) / 31.12.2003. 22:00 / #Spams / 2 komentāri

Sāksim jau ar to, ka pie manis vakar ciemojās RuncZ. Mēs uzlikām linuxi uz mana dakja, par ko es pastāstīšu tuvāk citā rakstā, jo tur ir viena neliela sāpe joprojām, bet ideja tāda, ka mēs druku gribējām paturpināt vakaru, lai tas noslēgtos nedaudz foršāk kā tikai ar linuxa instalācijas piebeigšanu. Nu un tā kā bija jau pēc 23:00, tad nu kojās neko turpināt nevarēja.

Nolēmām iet uz I&R. Paspēlēt biljardu un iedzert kādu Tērvetes alu... Nu un aizgājām arī, taču I&R bija ciet. Nu un mēs apsēdāmies uz sliekšņa, ar domu - padomāt, ko darīt tālāk... Un tad pieplanēja divi cilvēki (sieviete un vīrietis), kuri ar gribēja tikt iekšā... Nu un tas džeks iedeva mums abiem pa lapelei ar nosaukumu lieliem burtiem "Ceriiba"...

Tiesa, es salocīju to lapeli un ieliku kabatā, bet RuncZ šorīt atgādināja... Nu paņēmu palasīties...

Pirmā lapa jau diezgan sirdi plosoša... Teiksim tā - cilvēki spēj runāt ne tikai vārdiem, bet arī attēliem... Pamat ideja ir tāda, ka ES (Eiropas Savienība) ir mums tikai posts... Nu un apraksts kāpēc tā ir un ko no tā mēs gūsim... Nu un protams arī raksta beigās aģitācija balsot par šo Eiroskeptiķu sarakstu...

Nu un tālāk turpinās visādi aģitācijas paņēmieni, lai piekļūtu vēlētāju sirdīm, piemēram, 15.saraksts pagājšgad protestējis pret ASV ielidojumiem irākā un vēl visādi šitādi saucieni, kurus visu laiku pavada doma - NEES:

Tā nu beigās ir sarakstiņš ar kandidātu vārdiem...

Nu un palasīties vairāk par šo kustību jūs varat TE


Komentāri:

JustSpeed @ 11.10.2004. 15:40

Es nedomāju ka tie, kas izplata šos bukletiņjus un citas figņas tā arī domā par LV labklājību, vnk viņi ir skds painteresējušies par LV iedzīvotāju noskaņojumu pret ES un izstrādājuši savas partijas pārdošanas mārketinga plānu muļķu un reņģēdāju zemes lētticīgajiem pilsoņiem, es dodu 85% varbūtību, ja būtu citāds politiski sociālasi noskaņojums LV sabiedrībā tagad pret ES, tad šīs visas partijiņas būtu lielākie eiro optimisti.
Vienkārši ejot uz vēlēšanām ir jāsaprot - ko un kas mums cenšas pārdot, un ja esi bišku braucis iekšā reklāmas mārketinga mene'dzmentā, un vari uztvert partijas kā sieviešu higēniskās paketes (respektīvi pilnīgi no malas objektīvi raugoties:)), viss nostājas savās vietās.
Vot tā:))
fufelis vien ir tie visi eiro optimisti un skeptiķi (akcijas prece:)))

Gastonz @ 11.10.2004. 15:40

Sviesc kaut kāds.. :D Nekad neesmu interesējies par tām figņām, tāpat ir ar ko galvu piebāst... :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.