Dienas jautājums #2 Jānis Rubļevskis (koko) / 03.11.2008. 10:49 / #Spams / 8 komentāri

Ir veselīga barība un ir neveselīga barība. Ir nenormāli daudz cilvēku, kas ēd tikai "veselīgu" barību un neko vairāk.

Un tagad jautājums: ko darītu šāds "veselīgās barības borētājs" apstākļos, kad ir tikai "neveselīga barība"? Mirtu badā vai tomēr sāktu ēst čipsus un dzert kolu?


Komentāri:

Barabuka @ 05.11.2008. 11:53

hmm... man gan liekas ka tie cilveki, kas ēd neveselīgi to neapzinās, bet tie kas ēd veselīgi...drusku izliekas...jo neveselīgi ir daudz garšīgāk

Shadowbird @ 04.11.2008. 08:03

Tas labi, ka nelec, es pārskatījos. Īstenībā tu jau arī vienmēr esi licies viens no sakarīgākajiem šajā ziņā. Droši vien tāpēc jums ar Simbel saskan. :P Peace, duke. >;)

koko @ 03.11.2008. 16:17

Pirmkārt, es nekur nelecu :D
Otrkārt, Tu mani tik sen lasi, ka vajadzēja jau pierast pie tā, ka viss šeit rakstītais man "šķiet patiess" un uz visu pārējo man ir dziļi po, ja vien oponentam nav neapgāžamu argumentu, kuru konkrētajā gadījumā nav nevienam no mums, tātad, tā kā mans blogs, tad man taisnība.
P.S. ROFLMAODEDZIN par pēdejo manu teikumu :D

Shadowbird @ 03.11.2008. 14:31

"Jautājums bija retoriks pašā pamatā un atbildi gaidīju no tiem,"
Tad retorisks vai tomēr gaidīji atbildi? ;D

Da nu labi, man jau patiesībā vienalga, kas ko ēd. :) Vienkārši ir reflekss apšaubīt jebkuru subjektīvo viedokli, kas tiek pasniegts kā fakts. Un nebeidz pārsteigt, cik tas ir nekļūdīgi efektīvs veids, kā no vismiermīlīgākajiem miegamikām izdabūt agresiju pāris sekunžu laikā. Var ierakstīt komentāros, ka autors ir idiots un viņa raksts sūkā, un viņš labākajā gadījumā pateiks "nu tad nelasi", un aizmirsīs, vai ko citu tikpat neitrālu un miermīlīgu. Bet, ja tā vietā iekomentē "tavs viedoklis ir nepamatots/lūdzu pamato", 100% leks pa gaisu, ja ne pēc pirmā komentāra (uz kuru atbildēs ar 'pamatojumu' "es zinu, ka tā ir"), tad tiklīdz sapratīs, ka pamatojumu neizdodas atrast. Kas traucē uzreiz pateikt "a man liekas, ka ir tā, un man pohuj, kā ir īstenībā"? Esejas vērts temats, ibio.

koko @ 03.11.2008. 13:01

Nu Tu arī salīdzini "ģenetālijas" ar pirkstu. Tik pat labi es varu pateikt, ka satikāmies mēs paši krutākie divi un tas otrs ēd tikai "veselīgo barību", tātad, no mana viedokļa, kas arī nebūs nepareizs, 50% no "mums diviem pašiem krutākajiem" ir diezgan daudz.
Un tagad jautājums, kuru, Tu, protams, ja nebūs apnicis neauglīgais strīds, uzdotu man (tiesa gan, tieši apgrieztā formā): pierādi, ka mēs neesam 2 paši krutākie!)...
Nomierinies un ēd čipsus ar puķkāpostiem un uzdzer vēsu aliņu. Nav ko klavieri sviestam deldēt!
Jautājums bija retoriks pašā pamatā un atbildi gaidīju no tiem, kas ēd "tikai" "veselīgo barību" nevis neēd.

Shadowbird @ 03.11.2008. 12:44

Arī 200 satikti cilvēki var likties, ka simbolizē ļoti daudz, ja viņus vieno kāda noteikta īpašība, bet pat 20`000 būtu tikai 1% no visiem Latvijas iedzīvotājiem. Tāpēc arī prasu PvP, jo "esmu pārliecināts" nav nekādas tiešas saiknes ar "tā ir" (nejauša sakritība nav saikne). Arī rasisti ir pārliecināti, ka melnādainie ir zemāka rase un apdraud baltādaino augstāko statusu. Es viņiem neticu, jo viņi to nevar nedz pierādīt, nedz sakarīgi pamatot. Pārliecība nerada patiesību.

koko @ 03.11.2008. 11:01

ShB pieņemu, ka tev taisnība par "veselīgs ēdiens" izzušanu, ja nav citas barības, tomēr joprojām esmu pārliecināts, ka tādu "pareizo ēdāju" tomēr ir ļoti daudz un es ar tādiem ik pa laikam saskaros.

Shadowbird @ 03.11.2008. 10:16

"Ir nenormāli daudz cilvēku, kas ēd tikai "veselīgu" barību un neko vairāk."
PvP (pierādi vai pamato)! Jo es no savas pieredzes saku, ka tādu gandrīz nav, lielākā daļa balansē kaut kur pa vidu.

Bet atbilde ir elementāra — mirt badā taču ir neveselīgāk nekā ēst kaut ko, kur ir kaut nedaudz kartupeļa un dzert to, kur ir ūdens. Ja tiešām vienīgā pārtika uz pasaules būtu čipsi un kola, tādiem jēdzieniem kā "veselīga" un "neveselīga" pārtika pazustu jebkāda jēga, ne? Nevar būt nekas "labs" vai "slikts", ja nav, pret ko šo labumu/sliktumu mērīt.


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.