Coders.lv atdzīvojies (updated 2x) Jānis Rubļevskis (koko) / 31.12.2003. 22:00 / #Spams / 0 komentāri

Tā nu bija sanācis, ka kādu brīdi coders.lv bija reāli nonīcis. Tagad pie šprices ir ticis Atoms un nu tur atkal ir forums augšā.. Nu bet nerakstītu jau es par to, ja tas nebūtu tik pat nozīmīgi man :)) Jāsāk kodēt :) Nu un es ar iehavoju kaut ko labu - respektīvi man tagad pieder (nu nosacīti, tomēr pieder) koko.coders.lv

Nu domājams, ka šis projekts noturēsies daudz ilgāk, nekā iepriekšējais un plānota ir vēl arī neliela projekta attīstība - tikai tas jau ir laika jautājums, jo grūti vienmēr un visu paspēt. Taču idejas jau ir aprunātas un viss tikai tagad sāksies :))

Pieliku: aizmirsu pieminēt - ja jau coders, tad jau arī hackers ir ļoti tuvu... Nu un hackers ir izdomājuši savu rakstības stilu... Nu jebkuru lapu tagad var apskatīties viņu stiliņā, aizejot uz Šito urli un adreses laukā aiz = ielikt savu saitu... mana lapele izskatās šitā. Nedrīkst aizmirst, ka urli uzzināju no Atoma. Kur viņš uzzināja man nav ne jausmas :)

Pieliku: Ringos20 iemeta linkucīti, kas ir kaut kas līdzīgs tam skriptelim, kas pārveido hakersko valodiņu - tad nu mana lapinja izskatās tur šitā :)) Nu un visu to var izdarīt Pikačū lapelē...


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.