Blogeru tuss. Jānis Rubļevskis (koko) / 12.12.2006. 11:03 / #Dzīve / 5 komentāri

Atvainojos par to, ka linku nebuus - mekleejiet visu pashi.

Kaa izskataas, tad TM (pointless.lv) ir nenocieties unuzrakstiijis pirmais. Nja - vinjsh muus visus miil. Konkreetaa gadiijumaa var jau buut, ka vinjsh no pasaakuma bija gaidiijis vairaak, bet pirmie kuceeni, kaa mees zinam, jaasliicina. Atljaushos piebilst, kakljuuda ir tajaa, ka bija tikai dzheki. Briidii, kad TM gaaja prom, ieradaas arii viena blogere - gluzhi gey party nesanaaca!

Pats pasaakums videeja liimenja iedzershana un daudzmaz sapaziishanaas reaalaa dziivee... Nebija neinteresanti - bija ok, vismaz man taa liekas.

TM teica, ka dziivee es esot sakariigaaks kaa blogaa (cik nu vinjsh no ieprieksheejaam tikshanaas reizeem varot spriest). Nu ok - meegjinaashu laboties, bet nu ei tu un vecu buku taa izmaini!

Kaut kas tomeer nebija liidz galam, jo tuss apsiika tajaa pashaa dienaa, kad saakaas - parasti peec taadiem tusiem kaads barinjsh tomeer atljaujas patuseet vairaak, kaut vai taa arii buutu pirmdiena!

Ko tad visi gaida? Gan jau riikotaaja postu, uz kuru veelaak atsaukties :) Neuztraucieties - gan jau vinjsh veel gulj un izsapnjo savu kaarteejo erotisko fantaaziju :) Vinjam taas patiik.

P.S. Esmu pusceljaa uz maajaam.


Komentāri:

Mfz @ 13.12.2006. 19:45

Sirke.

simbel @ 12.12.2006. 13:18

Kas tad pārstāvēja dāmas? :)

Uldens @ 12.12.2006. 10:21

Rīkotājs solījās, ka uz vakaru kaut kas būšot, tā kā gaidam!

Mfz @ 12.12.2006. 09:40

Labais, tas par to kārtējo ērotisko sapni :D

Atoms @ 12.12.2006. 09:07

pirmais gan ierakstīja gastonz :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.