Avīžtantiņa Jānis Rubļevskis (koko) / 01.10.2007. 04:36 / #Dzīve / 4 komentāri

Šorīt nejauši sanāca celties stundu agrāk nekā es to daru parasti. Arī braukt uz darbu sanāca savādāk nekā es to parasti daru, jo braucu ar trolejbusu nevis ar velosipēdu. Tā kā gulējis biju aptuveni 3.5 stundas, tad nolēmu skatīties uz pasauli caur nedaudz aizmiglotām acīm. Tas ir ļoti patīkami, jo tad viss izskatās daudz jaukāk.

Un tad iekāpa trolejbusā tantiņa... caur priekšējām durvīm protams, jo konduktors - vadītājs. Tantiņa tāda ap gadiem 80 - 90, bet itin sprauna, lai arī augumā diezgan maza. Bēžs lietus mētelītis, lakatiņš pār ausīm... Un tik uz priekšu!

Nesapratu, nu kāpēc viņa tādā apņēmībā lido uz trolejbusa otru galu, ja priekšā ir 3 brīvas vietas, kur apsēsties. Nekas, apskaidrība nāca pēc kādas minūtes vai divām, kad tā pati tantiņa ar vismaz trīs Piecminūšlaikrakstiem padusē, ar tādu pašu sparu kā iekāpusi, izkāpa arī laukā. Man vēl paveicās noskatīties, kā, izkāpusi laukā, tantiņa ieloka laikrakstus savā nemaz ne tik mazajā somiņā.

Kā jūs domājat, tualetes papīra vietā viņai tās avīzes vajadzīgas vai arī viņa pārdod tās kādiem krutiem džekiem?


Komentāri:

iivs @ 01.10.2007. 05:33

tad, kad tantux izdalījis pārējām draudzenēm 5minūtes, tad arī visas draudzīgi noslauka sēžamvietu

Gastonz @ 01.10.2007. 03:34

Par edgara teikto tas jau ir cits stāsts... :)
Hmm.. Bet nu vienīgais variants, kas iešāvās prātā - viņa nesīs tās avīzes uz ikdienas pensionāru saietu, kur izdalīs pārējām cīņu biedrenēm.. :) Tā teikt - viņas dala pienākumus, viena nes bulciņas, cita 5min avīzes, bet vēl cita - dzijas kamolus! :)

Edgars @ 01.10.2007. 03:18

Esmu sen novērojis to, ka piebraucot tramvajam, tantuki, kuri izskatās pus-dzīvi, spēj attīstīt ātrumu līdz pat 200km/h pāris sekunžu laikā. Neviens 100m sprinta skrējējs nespēs viņas apdzīt, ja vecenīte ieraudzīs tukšu vietu sab. transportā :)

talons @ 01.10.2007. 02:12

Ir dzirdēts ka kaimiņu tantēm iznēsājot :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.