Attīstība notiek ātri! Jānis Rubļevskis (koko) / 31.12.2003. 22:00 / #Spams / 4 komentāri

Tikko meklēju gastonam kā linkam noņemt underlainu bez css.. Likās, ka ar JS to biju kādreiz darījis, bet nu izrādījās, ka css tomēr... Nu ieteicu ielikt vismaz mazu css skripteli pašā sākumā, bet nu tā meklējot, atradu savas vecākās lapas kodu un izlasīju pēdējo ziņu:

Es te tikko pārgāju uz alternatīvo web browseri un atklāju, ka manā lapā ir kļūda - tātad - vai nu jums mani faili neinteresē, vai arī jūs joprojām lietojat IE6... Lieta tāda, ka Mozilla Firebird manus fialus attēlo kā kodu, bet IE mierīgi ņem un nokačā... Nu nekas - laika man tagad nav pavisam, bet centīšos kļūdu novērst pēc iespējas ātrāk...

Žēl, ka datums nav saglabājies, bet nu zinu, ka tas nebija īpaši sen, kaut gan tajā laikā vēl Fire Fox nebija... :)) Bet nu prikols tāds, ka es vēlējos novērst bugu, kura nemaz nav... respektīvi tas nav nemaz no manis atkarīgs :))


Komentāri:

koko @ 11.10.2004. 15:40

Da nu es te biku ķēmojos... Gan jau kaut kad pēc kāda gada sadomāšu iekš xhtml un css ceļekom uztaisīt, tad nu visu paartaisīšu savādāk :))

Kirils @ 11.10.2004. 15:40

dizains jau kljuust cieshams. apsveicu. vajag tik gaishaaku fonu, kur texc pa virsu iet, da i repeat nonjem :P

koko @ 11.10.2004. 15:40

Noteikti toreiz tev pat nebija neta, lai palasītos :))) Vismaz man tā liekas :))

Gastonz @ 11.10.2004. 15:40

Viss tik tiešām attīstās ātri.... Es gan neatceros tādu tevis raxtītu raxtu...


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.