Atpūtinam smadzenes Jānis Rubļevskis (koko) / 16.02.2005. 21:12 / #Dzīve / 7 komentāri

SlidošanaIespērās šodien pēc lekcijām Gastonz pie manis un teica, ka šodien paredzēts slidot, taču es atbildēju, ka man daudz darba un turpināju kodēt.

Vakarā čatā privātajā iespamoja ZIP ar to pašu jautājumu... Nu jau man bija tik tāl aizgājis cieti, ka nolēmu tomēr aizlaist kopā ar viņiem paslidot, lai izvēdinātu galvu un paēstu vakariņas, jo visu dienu nebiju lāgā ēdis... Tā nu mēs aizlaidām uz Lidiņu.

Paņēmām stundiņu paslidot... Jāsaka gan, ka tikko bija nobraukušas ledus mašīnas, bet ledus tik drūpošs, ka uzreiz tiek sačakarēts un nekāda patīkamā slidošana tad jau vairs nav... Paslidojām, pietiks...

Bija sarunāts, ka viena otra meitene pievienosies uz tēju... ZIPam bija viņai jāpiezvana... Kamēr ZIPs sēja slidas, pateica, lai piezvanu es, uz ko man atbildēja vīrieša bals un uz jautājumu, vai var pasaukt pie telefona to, ko nu man vajag, man atbildēja, ka viņa neesot Latvijā... Nu ko - pirms 15 min bija vēl Rīgā, bet nu transports laikam afigenna attīstīs, jo jau pēc 40 minūtēm pašam ZIPam viņa atbildēja... Da bļe, ja negrib runāt, ta lai met nost un es sapratīs, pašam tā ir gadījies, bet na*** vajag tagad di***? Whatever :)

Pēcāk aizgājām paēst uz Lidiņu.. Un tālāk nāks tikai mani meli. Paņēmām ar Gastonu vistas fileju ar sieru, noslīcinājām to visu baigajā kaudzē kartupeļu biezeņa, pārlējām ar paprikas mērci, paņēmām vēl salātus un kopā mums iznāca samaksāt vēl mazāk, nekā tā fileja maksā viena pati... Tā teikt - pārriju jēgu nenormāli... (kas neriskē tas zaudē)...

Nu vispār pasākums labs un esmu atkal gatavs darboties :)


Komentāri:

XoleD @ 18.02.2005. 16:52

Mja, es ar šodien biju aizmaucis vienk paslidināties uz LIDO. Baigi sen nebij slidots bez hokeja nūjas rokās ;)

Bangel @ 17.02.2005. 19:12

Es ar saku savu lielo palsies ZIPam, ar taadu jautriibu toch sen nebija braukts!

koko @ 17.02.2005. 11:05

Bija jau arī labi :))

LyrfeeL @ 16.02.2005. 20:56

Nu, neizklausās slikti :))

koko @ 16.02.2005. 19:59

Vo vo.. Ja ne viņs, tad bļin pūtu mēs savās istabiņās pie datora... Domāju, ka tad es šogad vispār uz slidotavu netiktu :) Tāpat kā pagājšgad uz snova kalnu, kaut gan toreiz abi kopā nolēmām, ka jābrauc :)

Gastonz @ 16.02.2005. 19:56

He... :)
Man jau ar pasaakums patika, no sidrs iszmeejos, izjautrojos, izsportojos un paeedu :D
Shaada atpuuta ziemaa ir vienkaarshi nepiecieshama :D
Jaasaka arii ljoti liels paldies ZIPam, kursh jau kuro reizi muus ved uz LIDO slidinaaties :D

Raikons @ 16.02.2005. 19:41

ļoti ekonomiska ēdienreize sanākusi jums
baigos zaudējumus radat Lido, jo domāju, ka neesat vienīgie, kas pieprot šo metodi!


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.