Atklājums - nemaz ne atklājums Jānis Rubļevskis (koko) / 15.10.2007. 05:05 / #Datori / 5 komentāri

Braucu šorīt no rīta trolejbusā un lasīiju rūpīgi par OMG bīdīto MDA ar visām no tā izrietošajām sekām (patiesībā raku vēl nedaudz dziļāk, bet tam nav nozīmes).

Nu un ko tad es tādu labu atklāju? To, ka pārāk daudz cilvēki, kas saistīti ar Informāciju Tehnoloģijām, sūkstās par to, ka nevar dabūt normālu programmētāju darbā vai arī tas ir ļoti liels deficīts. Mans atklājums - dabuj labāk normālu analītiķi, tad arī šķietami sūdains programmētājs spēs visu paveikt daudz vieglāk un labāk, bet tas nu tā, jo gudrie prāti to noteikti jau ir izdomājuši ilgi pirms manis.

Mana nākotnes vīzija - OOS ar galaproduktu jau kompilējamā kodā vai vispār nokompilēts stafs. Programmētājiem darba būs itin maz un pieprasījums arī būs itin minimāls, ja nu vienīgi nevajag izstrādāt kādu iegulto sistēmu vai transleiteri nodeļiem, bet tas jau cits stāsts.

Pēc desmit gadiem izlasiet šo manu rakstu ;)

P.S. ceru, ka ap to laiku jau šitas viss būs, citādi pamatīgs aplauziens no manas puses, jo Google kešu laukā ap to laiku vairs noteikti nedzēsīs ;)


Komentāri:

koko @ 15.10.2007. 08:39

Tik pat labi es varu pateikt, lai Tu nopērc lielāku monitoru, bet, ja nopietni, tad apakšā tie burti D, H, G, un K ir alternatīvie dizaini. Paklikšķini un varbūt kāds patiks labāk ;) Ar cepumu tiek iestatīts un paliek tāds par defaulto ;)

@ 15.10.2007. 04:36

Klausies, tā tava seja fōnā mazliet traucē lasīt tekstu ekrāna labajā pusē, uzliec lielāku transparency :)

koko @ 15.10.2007. 03:58

Rakstīju skolā... CMS man ir aprobežojies ar vienu ievadformu, bet mysql paroli esmu aizmirsis un īpaši skolā negribās atstāt... Izlabošu ap 15:00 :D

bubu @ 15.10.2007. 03:30

Kruts OOS akronīms tev sanācis.

Krišs @ 15.10.2007. 02:54

"Pareizi, pareizi, dēls", teiktu prof. J. Osis un noteikti arī no LU stafiem vesela komanda (vai gandrīz visi, kas MII laboratorijās dzīvo) mola.mii.lu.lv


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.