Antons grib aiziet Jānis Rubļevskis (koko) / 23.02.2007. 07:42 / #Dzīve / 9 komentāri

Tā ir sanācis, ka mans dators (Antons) laikam nedaudz aizliecies. Viņam, cik noprotu, apnika dzīvot kojās, tāpēc vakar Antons man vienkārši izdomāja neslēgties iekšā. Visi ventapļoti griežas, bet ne lādēšanās process ne arī signāls uz monitoru neaiziet.

Doma ir pačakarēt rītā, bet pagaidām laikam vienkārši paņemšu no darba portatīvo, kam ir noliecies monitors un pastrādāšu ar to.

Varbūt jums ir tā gadījies un varat man ieteikt, pie kā apskates ķerties vispirms. ZIP domā, ka varētu būt vainīgs barošanas bloks.

P.S. Nopietni tagad sāku meklēt piemērotu portatīvo, jo ar manu darbības veidu, stacionārais dators man nav tik vajadzīgs kā portatīvais, pie tam es spēlītes nespēlēju vai spēlējo ļoti reti - bez tā var iztikt!


Komentāri:

koko @ 26.02.2007. 07:58

Ņa... Laikam tomēr procis vai mātene - vairāk nosliecos uz māteni :/

Mfz @ 24.02.2007. 14:16

mana zuzite gan svakak ar veselibu, pie lielakiem un smagakiem apgriezieniem gipst nost, dazreiz pat gribas pakarties. esmu nolemis nomigret uz pc atpakal.

Shadowbird @ 23.02.2007. 12:21

Krizdabz, ganstonz: Baroklim ir vairākas strāvas padeves ar dažādām voltāžām dažādiem mērķiem. Atkarībā no tā, kura un cik ļoti atliecas, simptomi var būt dažādi. Man kompis sākumā strādāja, strādāja, bet pie lielākas slodzes restartējās. Pēc laika bija kā koko - pie ieslēgšanas viss griezās, bet nekas nepīkstēja un nenotika. Tā kā man ieteikums - kā pirmo testē barokli.

Gastonz @ 23.02.2007. 11:37

Hmm, man, kad baroklis sāka streikot, tad bija tas pīkstiens enīvej pie startēšanās..

r21vo @ 23.02.2007. 08:09

Baroklis visticamāk, vairāki identiski gadījumi ir bijuši.

Var vēl izraut vga un paklausīties vai mātnes pīkstulis bļauj.

koko @ 23.02.2007. 07:43

Es viennozīmīgi ar daudziem pakonsultēšos ;D
Ar barokli ir tā, ka tur neko nevar zināt. Istabas biedram bija nomiris, a visas pogas dega, tikai nekas negriezās.. TUr daudz kas var gadīties :)

are @ 23.02.2007. 07:36

Antons, labs vārds :P
Edijs nesen nopirka sev portatīvo. Pakonsultējies ar viņu.

Es nez kā ir ar to barošanas bloku, ja ventilatori griežas.. Moš BIOS?

koko @ 23.02.2007. 07:32

nav viss kārtībā :) Ideja tāda, ka bez wideokartes viņam arī būtu jāceļās, a nepaceļas, jo neparādās ne pings uz to daķi, ne arī ssh paceļas (linux burvības)... Līdz ar to es pat nosliecos uz to, ka nedaudz ir aizgājis cieti mātenei...

krizdabz @ 23.02.2007. 07:27

Ja pie vainas būtu barošanas blogs, tad Tavam Antonam vairs nekas neceltos.

Drīzāk paskaties kas notiek ar videokarti. Iebūvētā? Pamēģini citu iespraust, jo, ja pie startēšanās nav BIOSa pīkstienu, tad ar CPU un RAM visdrīzāk viss kārtībā, tik tās vainas, ka neko nerāda.


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.