Alu sieviete Jānis Rubļevskis (koko) / 01.05.2007. 11:05 / #Dzīve / 2 komentāri

Paldies Artūram par patīkamo iespēju noskatīties šo brīnišķīgo izrādi. Žēl gan, ka man vēl nav bijusi iespēja noskatīties Alu cilvēku, taču gan jau iekavēto varēs atgūt (kaut kad).

Tagad par pašu izrādi - Santa šai lomai ir kā radīta. Vienas sievietes monologam divu stundu garumā jābūt nu ļoti sakarīgam, lai (kā viņa teica?) tāds kārtīgs vecis varētu viņā noklausīties visu šo laiku!

Lugas pamatā ļoti daudzas anekdotes un stāsti, kas, diemžēl, nereti jau bija dzirdēti, taču aktrises izpildījumā bija prieks tos dzirdēt atkārtoti.

Nenormāli starā biju par to, ka visu laiku uz skatuves notiek rosība, jo, kā jau mēs ļoti labi zinām, ar kustību vārdus pat var apgriezt galīgi šķērsām - un viņa kustās ļoti labi, nemaz jau nerunājot par mīmiku un balsi (jāpiemin, ka augums arī nav nu nemaz peļams, īpaši, kad viņa pastaigājās pa skatuvi tikai zeķēs, apenēs un krūšturī, varēja novērtēt visu tā no sākuma līdz galam - man patika).

Rēzija ir pacentusies ;) Divi cēlieni un viens par otru foršāki. Ja pirmais cēliens vairāk uz smiekliem, tad otrais vairāk uz nopietnību, nopietnība pat caur jokiem!

Gaismu efekti un mūzika vienkārši perfekti - tas ir tāds vēl viens plusiņš kopējai kompozīcijai. Domāju, ka reāli vietām tas atviegloja aktrises darbu.

Atoms ir iedevis 10 atomus izrādei ;). Tā, kā uzskatu, ka vietām nedaudz pietrūka spriedzes, tad es atļaušos dot izrādei kopumā 9 kokous un vēl daudz daudz rožu un buču izpildītājai. Īstenībā nožēloju, ka nebiju iepircis puķes, bet nu - gan jau nākamreiz ;)


Komentāri:

Shadowbird @ 02.05.2007. 05:32

Hē. 9 kokosi, hē. :)

Mfz @ 01.05.2007. 10:30

Vispār es labprāt nopirktu dvd disku ar izrādi, ja tāds ir pieejams un par saprātīgu $, jo esmu dzirdējis tikai labas atsauksmes un gribās arī redzēt, bet nav īsti iespēju un laika aiziet...


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.