Ak, jūs! Jānis Rubļevskis (koko) / 10.07.2007. 17:53 / #Dzīve / 8 komentāri

Skatos, ka cilvēki grib paskaidrojumus. Lai tā arī būtu...

Dzīvošu tagad Teikā. Netālu no savām bijušajām kojām... Man ir viena maza šķērsieliņa, kas krusto Burtnieku ielu. Iešu uz LU kojām pie svaigajām meitenītēm ciemos [laikam, ka tas bija joks].

Dzīvošu divstāvu mājā pirmajā stāvā. Otrajā stāvā dzīvo ļoti runātīgā kundzīte gados, kura mani [ne?]mīl vairāk kā es viņu, taču domāju, ka mēs radīsim kopīgu valodu.

Kas attiecas uz manu dzīvokli, tad tas ir komunaļņiks, kurā man un bračkam kopā ir divas istabas. Virtuve, vannas istaba un tualete ir koplietojamas telpas. Katrai komunaļņika pusei ir savi slēdzīši, piemēram, es tualetē slēdzu gaismu ar vienu slēdzi, bet kaimiņš slēgs ar otru. Pagaidām gan tur vēl neviens nedzīvo, tā, ka sākumā būs miers.

Pretī mājai ir diezgan paliels ābeļdārzs, kuru nāksies sakopt, kas izvērtīsies par patīkamu atpūtu, jo ir visi nepieciešamie darba rīki.

Man ir prieks, ka esmu ticis arī pie šķūnīša, kurā varēs likt velosipēdu. Šķūnītī ir arī ķerra un trimmeris, tā, ka zāles pļaušana mokas nesagādās.

Par laicīgo dzīvi - nolēmu, ka portatīvo nepirkšu, jo dzīvoklis nav mēbelēts un nāksies šo to iegādāties, tāpēc nolēmu iepirkt rezerves daļas. Par to liels paldies veikalam D&Dt, kurš vēl nekad nav licis man vilties ne servisa, ne konsultāciju, ne dzelžu, ne arī cenas ziņā (cena laikam gan šoreiz attiecas tikai uz mani, bet pārējais toč tur ir tā kā nosaucu). Paņēmu Core 2 Duo ar 4Mb L2 kešu, 1GB Kingston rāmi (800tnieku), nForce māteni un GF 7600GT videokarti, kā arī jaunu keisu. Pārējais ir pašam... Tagad galvenais pienākums būs aiziet uz LTC un noslēgt līgumu par internetu... Ceru, ka ir tajā vietā pieejams profesionālais, bet tad jau manīs.

Tas aptuveni viss. Ceru, ka ziņkārīgajiem skaidrs. Sālsmaize būs tad, kad būšu normāli ievācies un normāli sakopis apkārtni.

P.S. Paldies Atomam par riepisku atbalstu. Šodien aizvedām jau lielāko daļu mantu, kas bija sakrājušās kojās... Tā teikt, pirmais un lielākais solis ir izdarīts!


Komentāri:

koko @ 12.07.2007. 10:36

Simbel, paldies.
Istabaini, tad jau varēs alu kopā dzert :)

Istabu Autors @ 12.07.2007. 09:47

Mēs tagad gandrīz kaimiņi.

simbel @ 11.07.2007. 15:37

Sveicu ar pārvākšanos :)

Gastonz @ 11.07.2007. 04:21

Nu aptuveni skaidrs.. :)

koko @ 11.07.2007. 03:35

Nav ne jausmas, bet var jau gadīties... Tādām lielām brillēm viņa ir ;)

skolnieks @ 10.07.2007. 17:44

Gadījumā nevarētu gadīties tā, ka iepriekšminētā kundze ir bijusī fizikas skolotāja? Vienkārši viena ļoti leģendāra bijusī fizikas skolotāja dzīvo divstāvu mājā, kaut kur ap šo rajonu.

koko @ 10.07.2007. 15:37

Ar šito būs :D Man laukos ir reizes 4 smagāks... Ar to gan dzīve nav salda :D

Zandis @ 10.07.2007. 15:15

Ar fakin trimeri tā dzīve nemaz tik salda nebūs.


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.