2009. beigas. Kas nu bija un kas nu būs? Jānis Rubļevskis (koko) / 31.12.2009. 14:14 / #Dzīve / 0 komentāri

Izdomāju, ka kaut kāds kopsavilkums tomēr derētu, citādi pats pēc pāris gadiem nožēlošu, ka neesmu neko uzrakstījis.

Sākšu lēnītēm. Šis gads sākās visai mākslinieciski. Bijām pirmais amatieru teātris Latvijā, kas spēja uzvest Šekspīra "Hamletu". Izrāde bija nedaudz savādāka kā to varbūt sagaidīja klasikas cienītāji, bet atsauksmes bija diezgan labas. Mums par to bija patiess prieks, tāpēc turpinājām censties. Vasarā uztaisījām vēl arī teātra nometni un šogad rādam "Maksu un Moricu". Ja neesat redzējuši, tad vēl varat paspēt noskatīties. Vairāk info Spēles mājas lapā.

Darba frontē ir gājis kā pa kalniem. Krīze nedaudz pakutināja sēkliniekus, taču izskatās, ka lēnām sākam atkopties (redzēs gan uz cik ilgu laiku). Pagaidām projekti ir un ar darbiem galā tik ir pagrūti, bet mēs cenšamies un cenšamies visu izdarīt pēc labākās sirdsapziņas.

Mīlestības frontē šis gads bija patīkams pārsteigums. Patiesībā, ja nebūtu tā paveicies, tad šaubos, ka būtu izturējis spriedzi. Gada pirmā puse bija tiešām jauka un gada vidu dabūju skatīt caur rozā brillēm. Diemžēl tagad šīs attiecības ir beigušās, tomēr esmu no tām daudz mācījies un nenožēloju nevienu sekundi, ko biju tām veltījis. Gan jau kādreiz atkal kaut kas tik skaists mani piemeklēs! Muļķis mirst, bet cerība nekad!

Atpūta nav sanākusi visai daudz. Patiesībā tās 4 dienas, ko vasarā pavadīju Kurzemē, varētu nosaukt par manu šī gada atvaļinājumu. Izskatās, ka tuvākajā laikā arī nekas labāks nebūs. Bet ticiet man, tās dienas bija pasakainas un, es pat teiktu, vairāku nedēļu vērtas.

Mācības sakarā ar nemitīgajiem darbiem un skriešanu kā arī apņēmības trūkumu, bija noliktas nedaudz malā... Kauns pašam pa visu ģīmi, taču ceru saņemties. Materiāli ir - tagad tikai jāstrādā.

Mana mīļā ģimenīte šogad iepazina daudzus manus draugus, kurus nezināja. Tāpat viņi arī uzņēma tos, kurus zina jau sen. Man patīk, ka manai ģimenei patīk mani draugi un maniem draugiem patīk mana ģimene.

Māmiņa ar tēti tā arī pa šiem gadiem nav saņēmušies mazai meitenītei, kas būtu mana mazā māšele, tāpēc viņi gāja itkā vieglāko ceļu - tagad mammai ir sunītis. Es gan viņu vairāk nosauktu par monstrālu sunīti. Savu 3 mēnešu vecumā viņš jau ir sasniedzis patiesi lielu augumu un cilvēkiem no viņa būs bail.

Plāni nākamajam gadam:

Mākslinieciskajā frontē kodīšu ar zobiem un skrāpēšu ar nagiem. Man ir uzdots tagad diezgan liels pienākums, kuru gribētu pēc labākās sirdsapziņas arī izpildīt. Var gadīties, ka sanāk smuka izrāde.

Darbā gribētos līdz vasarai panākt tādu līmeni, lai pašam vairs nav jāprogrammē aktīvi, bet gan to var darīt tikai hobija līmenī. Ļoti ceru, ka tā sanāks.

Mīlestības fronte ir nenosakāma.. Peldēšu līdzi straumei un cerēšu, ka atsitīšos pret kādu nolīkušu zariņu. Bez mīlestības patiesībā dzīvei ir visai maza jēga.

Mācības būs lielākais pārbaudījums. Līdz maijam jāuzraksta beidzot maģistra darbs. Ja šogad to neizdaru, tad nāksies mainīt tēmu un es to negribu. Skolu pabeigt gan ļoti pat gribās.

Atpūta... Ehh... Mēģināšu janvāra beigās vai februāra sākumā tikt vismaz uz Otepi pasnovot. Pēdējo reizi snovoju 2009.gada februārī. Vasarai ir grandiozāki plāni - gribu paceļot pa pasauli, nedomājot par to, ka man kaut kur jābūt un kaut ko citu jādara, bet to agrāk kā jūlija beigās neizdosies izdarīt... Un ir apstākļi, kuru dēļ pat nāktos atcelt šo pasākumu vēl par gadiņu.

Garīgajā ziņā attīstos - esmu pievērsies austrumu domāšanai... Palīdz izprast sevi ;)

Mēģināšu nākamajā gadā arī atturēties no tik lielas alkohola lietošanas kā to biju paradis darīt šogad. Spriedzi var noņemt arī savādāk, piemēram, ar sportu, grāmatu lasīšanu, sarunām ar draugiem un vēl dažu labu pasākumu, kam jākoncentrējas vairāk.

Laimīgu jums visiem Jauno 2010. gadu! Gads nesolās būt viegls, bet tikai no grūtībām mēs spējam saprast, cik forši ir tad, kad ir viegli. Novēlu mīlestību un veselību, jo tos nevar nopirkt! Naudu vajag tikai tik daudz, lai spētu izdzīvot un vēl nedaudz klāt, lai var arī kādreiz papriecāties!


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.