Jānis Rubļevskis (koko) / 06.02.2007. 17:31 / #Dzīve / 0 komentāri

Šodien ir auksti. Izgāju pastaigāties uz skolu un nosalu, bet tas jau nav galvenais, jo zināšanas, ko guvu no docētājiem, mani sasildīja.

Ir pagājis absolventu vakars manā skolā. Tā, kā bija diezgan paapaļa jubileja, tad neierasties nevarēju. Sākums bija visai draudīgs - es un, ja pareizi atceros, astoņas manas klases biedrenes, kuras bija (lielākoties) visai mazrunīgas un nespēja normāli atraisīties (līdz noteiktam brīdim). Vēlāk jau daudz maz fons izlīdzinājās, jo pievienojās neklasesbiedri un vēl Juris (Armands, kuru Olga nosauca par Pipeli, nebija, jo laikam neuzskatīja pasākumu par vajadzīgu. Pārējiem bija daudz maz sakarīgi attaisnojošie iemesli).

Patusējām diezgan labi, kaut arī neko īpaši jaunu neuzzināju. Vienīgais tagad neatceros, kāpēc man mobilajā atgādinājumos ir pierakstīts trešdien piezvanīt dažām klasesbiedrenēm. Atceros, ka kaut ko tādu rakstīju, bet kāpēc? - tas man ir noslēpums (vismaz pagaidām - gan jau rītā uzzināšu).

P.S. Iesaku ierasties uz šādiem pasākumiem - klases biedrus aizmirst nedrīkst, pie tam - tagad man ir vairākas smukas juristes, viena smuka policiste, nerunājot par visām pārējām profesijām, kas nu tām pārējām skaistulēm piemīt... Ak, un jā! Vēl ir Juris, kas, iespējams, strādās par darba inspektoru.


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.