Zvaigžņotie vārti mani apbēdina Jānis Rubļevskis (koko) / 03.01.2008. 08:46 / #Filmas / 6 komentāri

Ai... Esmu nedaudz vīlies sakarā ar seriālu Stargate Atlantis. Tas pagaidām mani apbēdina. Esmu noskatījies pirmo sezonu un varu godīgi paziņot, ka Stargate SG-1 bija stipri interesantāks.

Pamatošu savu domu: lai arī Stargate Atlantis komanda tika pie Senajo tehnoloģijām, viņiem ir galīgi neinteresanta dzīve. Jācīnās tikai ar "praktiski" vienu ienaidnieku (ja neskaita savus stulbumus), kas ir itkā spēcīgs un attīstījies, taču reāli dumjš un pārsteidzoši viegli uzveicams. Pirmās sezonas beigās atbrauc no Zemes viens Speišips ar dažiem cilvēciņiem un vienu Asgardu un četri ienaidnieka "mātes kuģi" (no angļu: Mothership) aiziet nebūtībā tā kā tādi sviesti. Neinteresanti, ka es jums saku. Nemaz nesalīdzināt ar SG-1 komandu, kas cīnījās pret visu, kas kust un nekust pie tam katrā sērijā ar kaut ko savādāku (nu ok - tur bija pāris rases, ar kurām biežāk jācīnās, bet pat tās cīņas katru reizi bija interesantas).

Varbūt tomēr būs attīstība un kaut kas izveidosies labāks. Kaut kā dīvaini, ka cilvēki, kam pieejama visa Senajo zināšanu datubāze, ir mazāk infromēti par viņu tehnoloģijām nekā tie, kas dzīvo uz Zemes un pēta tikai savu galaktiku...

Ar to gribēju pateikt tikai vienu lietu - nebija laikam tomēr jēga sēdēt naktī līdz 3:00, lai noskatītos 1.sezonas beigas un 2. sākumu, bet ceru, ka nākamās sezonas būs interesantākas.


Komentāri:

koko @ 03.01.2008. 09:19

Nu es jau tikai par pirmo sezonu izteicos.. Var jau gadīties, ka tas viss mainās līdz ar nākamajām sezonām!

nombre.lv @ 03.01.2008. 08:56

nu jau nu jau.. koko, noraut tev kaadu roku vajadzētu! šitā izteikties :)
nu to ka sg1 ir labāks, es piekrītu, jo tā ir vērsture, ar to viss sākās, sga ir atvasinājums :) vot ja tu būtu sācis skatīties sga sākuma un tad tikai sg1, tad tev liktos otrādāk

Warez @ 03.01.2008. 08:32

Atvaino, bet SG-1 pēdējās sezonas bija supersūdi.

koko @ 03.01.2008. 08:08

Nu nāks replikatori, tad arī runāsim. Replikatori man patikās :D
Bet nu jā, O`Nīla komanda man vislabāk gāja pie sirds, nemaz jau nerunājot par O`Nīla humoru :D

Sandis @ 03.01.2008. 07:59

Emm, nu Atlantisā vispār parādīsies 3 lielie ienaidnieki: Dženaji, Vraiti un Senajo Replikatori. Bet par garlaicību varu piekrist, SG-1 likās savā ziņā interesantāks. Dīns-Andersons varbūt vienkārši tēlo labāk un liekas simpātiskāks nekā tas āksts, kas tēlo Šepardu. Atlantisā arī dažas epizodes ieslīgst globālā vairāksēriju stāstā, nevis kā SG kur bija viens lielais sižets visu sezonu, bet ņem katru sēriju un skaties gandrīz kā no jauna.

Atoms @ 03.01.2008. 07:25

nu kamōns :) vēlāk būs replikātori :) un Atlantis ir kudi labāks nekā SG1, lai gan žēl ka SG1 pārtrauca :(


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.