Zodiaks... Jānis Rubļevskis (koko) / 23.08.2006. 11:40 / #Dzīve / 4 komentāri

Santīms šodien dikti ņēmās ar savas zīmes skaidrojumiem, kas mani tā nedaudz ieinteresēja... Gribēju paiztirzāt Apollo iegūstamo informāciju par sevi (nez cik daudz tur taisnības)... [ar italic apzīmēti mani komentāri].

Ziedu horoskops: PIENENE ir siltuma un maiguma simbols. Viņa nevar iztikt bez apkārtējo uzmanības (ja tā padomā, tad tā var arī to definēt). Viņas ekstravagantums dažreiz kaitina apkārtējos.

Zīmes raksturojums: Otrās dekādes Strēlnieku raksturojums [..] skaitās otrās dekādes Strēlnieki (es). Otrās dekādes Strēlnieki ir nevadāmi, trauksmaini cilvēki(Daļēji piekrītu). Viņi ir ļoti emocionāli (true, true), enerģiski un varētu dzīvē daudz sasniegt, ja vien ievirzītu savus spēkus pareizā gultnē (pasmagi man ar to pareizo lēmumu pieņemšanu). Smagi pārdzīvo neveiksmes (tas ir zināmā mērā iemesls, kāpēc daudz ko man ir bail uzsākt), piemīt spēja ietekmēt, pārliecināt apkārtējos(šaubos, jo reizēm mani uzskati tā atšķiras no pārējo, ka pārliecināšana būtu bez maz vai tas pats kas Sokrata filosofēšana par neko un visu). Varētu būt sabiedrībā mīlēti un populāri, ja vien vairāk rēķinātos ar citiem cilvēkiem (galīgi nepiekrītu - rēķinos ar citiem vairāk kā ar sevi, kas bieži vien noved pie lielas vilšanās). Šīs dekādes pārstāvji gūst panākumus, smagi strādājot, pārvarot dažādus šķēršļus un sava darba augļus bauda tikai vecumdienās (kas to zina, vai es tik ilgi vispār izdzīvošu). Jāmācās pareizi izvērtēt savas spējas, jākontrolē spītības un nevadāmības izpausmes(iemāciet mani kāds).

....

Zīmes apraksts: Strēlnieks ir trešā Uguns zīme, un atrodas Jupitera ietekmē. Jupiters ir laimes un labklājības planēta. Interesants ir arī strēlnieka simbols − Kentaurs, kurš mērķē nezināmajā. Patiesībā šis Kentaurs norāda uz Strēlnieka dubulto personību − no vienas puses augsti attīstīts, no otras − primitīvs (mhm - es esmu divi). Pirmais tips ir domātājs (), politiķis (), cīnītājs (), arī liels dabas mīļotājs un ceļotājs (). Viņam tīk avantūras un risks (reizēm). Nereti šā tipa Strēlnieki kļūst par pētniekiem (), arheologiem (), etnogrāfiem () vai vienkārši cilvēkiem, kuri pastāvīgi meklē jaunu dzīves vietu (kaut kas uz to pusi). Neskatoties uz to, ka Strēlnieks ir dzīvespriecīgs (), viņš tomēr nereti skumst par nesasniedzamo (). Reizēm viņš pats nezina, ko īsti grib panākt, ar ko nodarboties (). Šo Strēlnieka tipu nevarētu pieskaitīt pie ilgdzīvotājiem. Starp citu, viņi reti pavadīs dzīves pēdējos mirkļus savā gultā (nu es toč negribētu nomirt gultā (ja nu vienīgi tas nenotiktu seksa kulminācijas beigu posmā)). Otrā tipa Strēlnieks nemīl civilizāciju (reizēm). Viņam ir daudz enerģijas (), un ar savu aktivitāti tam izdodas aizraut līdzi arī pārējos (nemāku spriest). Šim Strēlniekam nav nekādu problēmu iepatikties pretējam dzimumam (ka tik ne tā). Viņš ir drošsirdīgs, mīl piedzīvojumus, varoņdarbus (mhm - kamēr tas ir sapņu līmenī, noteikti, par reālo dzīvi nezinu, jo neesmu piedzīvojis). Un kaut arī šis tips tik viegli spēj piesaistīt citu uzmanību, tomēr pats iekšēji paliek noslēgts (). Tas ir jūrnieka, karavīra un klaidoņa tips. Drūms noskaņojums Strēlnieku tikpat kā nemoka (blēņas - esmu bieži drūms). Viņš ir optimists, kurš apveltīts ar labu humora izjūtu (pārsvarā - jā). Strēlnieks ātri iekarst un šādos brīžos kļūst pat rupjš, agresīvs (nu nez - rupjš, varbūt, bet agresiju es vēl kontrolēju). Kaut arī Strēlnieks nevar sūdzēties par atmiņu, tomēr viņam piemīt kāda nelāga īpašība − viņš ir izklaidīgs (mhm). Tas reizēm sagādā nevajadzīgas problēmas, jo sevišķi jau skolas laikā (aha, bet vienalga skolā man gāja kā pa sviestu). Mīlā Strēlnieks ir nepastāvīgs (nez... kaut kā ar mīlestību nekad sevišķi nav veicies). Strēlnieks no dzīves paņems visu, ko tā sniedz, un nepalaidīs garām nevienu iespēju izklaidēties un gūt prieku (man patīk laba kompānija :)). Tomēr pats galvenais viņam ir gūt atzinību un pierādīt sevi kā darbā, tā arī mīlestībā (laikam jau tā arī ir... Gribās, lai manu darbu un jūtas novērtē, kas notiek diezgan reti...).

Nu tā - ko teikt? Es esmu divi... to arī daļēji pierāda vakardienas sapnis... Gan jau būs labi :)


Komentāri:

xcat @ 26.08.2006. 17:22

Es katru dienu novērtēju Tavu darbu!! :)

Jokerz @ 24.08.2006. 04:29

Ņā... nedaudz šokēja tas ka mana dzimšanas ir divas dienas vēlāk, kā koko :D

koko @ 23.08.2006. 09:22

Protams... horoskopus tak sastāda tie paši, kas sastāda laika ziņas :D

KAC @ 23.08.2006. 08:59

izlasi par paareejaam zodiaka ziimeem un secinaasi, ka arii taam vari daljeeji piekrist


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.