Ziņas, kas noved pie RSS Jānis Rubļevskis (koko) / 07.08.2005. 19:47 / #Datori / 3 komentāri

Šodien sanāca tā, ka no bračas manā virzienā atvirmoja pārmetumu ēna par to, ka es viņam redz saku, lai beidz lasīt savas sporta lapeles, jo viņš tur visu jau no galvas zin un tikai pārskata veco, tajā pašā laikā es vispār nelasot nekādas ziņas... Nepatika man šitāds apvainojums... Un sāku es viņam pierādīt...

Patiesībā es zinu daudz, pat neatverot nevienu ziņu lapu... Visas ziņas, kas notiek Latvijā un arī ārvalstīs, atnāk pie manis pašas. Tajā man ļoti palīdz RSS, par kuru esmu ļoti daudz un dikti rakstījis, ka jums jau pieriebjas, bet gribu arī padalīties ar jums šajos priekos!

Tātad:

1) www.tvnet.lv ziņas man pienes LaacZ veidotais www.tvnet.lv ziņu RSS savācējs;

2) globālākas ziņas man pienes BBC ziņu Eiropas sadaļas RSS;

2) par datoriem uzzinu no ComputerWorld, SlashDot un OpenBits.

Kā arī ļoti daudz interesanta man pienes personīgo blogu īpašnieku RSS (te gribu piemetināt, ka es jūs visus lasu, tikai komentēju tiešām tādus rakstus, kurus es nepārprotami vēlos pakomentēt).

Nu un brālis tad man pateica, ka es redz globāli zinot, bet konkrētāk un pa Latviju par sportu tā neko daudz arī nezinu... Tas mani nedaudz aizskāra un izdomāju, ka vajag pievienot savām barotnēm arī viņa iemīļoto lapu RSS, ko es tomēr neatradu :(... Tāpēc šodien iemācījos nolasīt citu lapu saturu un izparsēt tikai sev vajadzīgo laukā, kam par godu tapa RSS barotne vienam no Latvijas sporta ziņu portāliem - www.esports.lv. Tiesa gan barotnē datums nebūs pareizs, jo slinkums ķēpāties... Kā arī ir izparsēti tikai ziņu nosaukumi... Ja būs laiks un pieķeršos, tad uztaisīšu ari datumu un visu ziņu, lai normāli rāda, bet to nu laiks rādīs! Padomā gan tuvākajās dienās vēl uztaisīt www.sportsnews.lv RSS barotni, jo tā arī ir iecienīta lapa manam brālim :D


Komentāri:

koko @ 22.01.2006. 16:46

Viņi kaut ko pārveidojuši... Varbūt kādreiz izlabošu!

Ruffian @ 17.01.2006. 18:02

Izskatās, ka esports barotne vairāk nerubī.

Raikons @ 08.08.2005. 11:06

Es arī nesen centos sameklēt esports.lv RSS, bet nekā, tā kā pats nemāku neko šādu, paldies tev!


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.