Zatlera energētiskās spējas Jānis Rubļevskis (koko) / 03.01.2011. 08:14 / #Dzīve / 4 komentāri

Sveiki Jaunajā gadā! Lai jums un jums tuvajiem laime, prieks un veselība!

Nesolu, ka tagad pēkšņi sākšu mega daudz rakstīt, jo tā nebūs, bet gribējās izstāstīt par kādu vecgada vakara novērojumu:

Man un arī dažiem citiem sektantiski domājošajiem šķiet, ka mūsu valsts prezidenta V. Z. kungam ir ļoti stipras enerģētiskās spējas. Vaicāsiet kāpēc? Varat nevaicāt - es pats izstāstīšu - jauno gadu svinējām šaurā draugu lokā Bebrenē pie maniem vecākiem. Noklausījāmies premjera uzrunu, pēc kuras savu vēstījumu sāka iesāka mūsu prezidents. Klausījāmies ar [ne?]pārliecinātu interesi, man rokas jau niezēja iededzināt kādu liesmiņu zem kādas petardes slaidā kakla, bet bija vēl 2 minūtes jāklausās. Akurat pēc teikuma, kurā prezindents lūdza uzlabot Latvijas valsts demogrāfisko situāciju, pazuda mums elektrība un neatjaunojās līdz pat... Tieši tā - vecāki vēl tagad dzīvo sveču gaismā un es līdz ar to ceru uz mazu māsiņu!

Teiksiet: "sakritība!"? Nu var jau būt, bet es neticu tādām sakritībām - tas ir kosmiskais spēks, ko piešķir "Tas augstākais" tiem "zemāko vadoņiem"!

Ak jā - pagājšgads pagājis mierīgi. Dzīve bijusi forša un beidzot arī ir sakārtota. Krīzei liekam mīksto un strādājam 3x vairāk par spīti visam "labajam", kas darba svērā ir noticis.


Komentāri:

20 @ 05.03.2018. 07:12

cialisgenilo.com/ , generic , online pharmacy for cialis .

koko @ 14.01.2011. 05:44

Varbūt tad jau labāk puiku :P

sanita @ 10.01.2011. 11:16

bet varbūt labāk meitiņu, ne māsiņu? ;P

Leimis @ 03.01.2011. 13:23

Kosmoss Tev pateica priekšā. IR JĀRĪKOJAS...


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.