Visu laiku mūku? Jānis Rubļevskis (koko) / 08.10.2006. 15:56 / #Dzīve / 7 komentāri

Nu tā... Šitas rakstiņš mani pamudināja uz pārdomām... Pirmā ideja - atpūšos tagad 2-3 mēnešus mājās pie vecākiem, vēl Janvārī aizlaižu uz Zviedriju pasnovot, tad atgriežos Rīgā! Mācos, pēc diviem gadiem nokārtoju maģistra grādu. Visu pametu un maucu mācīties kaut kur uz ārzemēm... Tā teikt - projām!

Pēkšņi atskārsme! A būs labāk? Visu mūžu mukts... Laukos palika par šauru, aizgāju mācīties pēc pamatenes uz Daugavpili... Varēju Daugavpilī arī augstskolā vismaz 2 gadus pamācities, bet aizmuku uz Rīgu, jo Daugavpils bija nedaudz palikusi par mazu un arī vienu otru cilvēku dēļ negribējās palikt... Tagad Rīga paliek par šauru... Tad paliks par šauru lielāka pilsēta... Paliks par šauru Eiropa, Āzija abas Amerikas... Kas to lai zina - varbūt pat svelmainā Āfrika... Ko tad?

Varbūt beidzot apstāties un pārdomāt kāpēc man paliek par šauru... Varbūt vienkārši palikt uz vietas un pašam nedaudz sašaurināties, lai pietiktu vietas?


Komentāri:

koko @ 09.10.2006. 07:47

Nē, a Tu zini kādu, kas gribētu? :D

Olivers Kraans @ 09.10.2006. 07:40

daugavpilī kāds pa snuķi solīja sadot?

Gastonz @ 09.10.2006. 04:03

koko, nu kur tu ziemā ar slēpēm aizbēgsi? :D Trotuāri takš būs kaisīti ar sāli... :)

koko @ 08.10.2006. 13:26

Bezmiegs, īstenībā es to pašu daru tikai ar velosipēdu un ziemā ar slēpēm :) Tā, ka man mašīnu tā īpaši arī nevajag :)

bezmiegs @ 08.10.2006. 13:16

no sevis ta neaizbeegsi.... un ja nopietni probleemas nekur nepazuud ja no vinaam beeg...mans ieteikums vienkaarshi piem nopirkt auto vai ko taadu lai var ik pa laikam pazust no visiem un visa un doties kur acis raada...pasham gan reti taa sanaak bet kad sanaak ir drausmiigi sveetiigi sevi taa savest kaartiibaa ;)

are @ 08.10.2006. 13:10

Nu tad, kad visi kontinenti paliks pa šauru, tad jālido būs kosmosā. Paļubom tik ilgi nenodzīvosi, lai tas tev ar pa šauru paliktu.
Bet ja nopietni, tad es domāju, ka ik pa laika vajag nomainīt vidi uz kādu laiku. Tad arī visas domas savedās kārtībā, un atgriežoties atpakaļ i vide atkal liekas patīkama, i ir idejas kā visu sakārtot sev pa prātam...

Bogdarama @ 08.10.2006. 13:09

Par šauru pamatoti var palikt. Pat ja tas skan augstprātīgi, nepelnīti utt. Un Latvija ir maza. Un šaura. Taču tas nenozīmē, ka turp nevar atgriezties..


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.