Visnotaļ kulturāla atpūta nedēļas nogalē Jānis Rubļevskis (koko) / 01.03.2010. 21:15 / #Dzīve / 4 komentāri

Nav jau tā, ka es kā pāķis visu laiku sēdētu pie datora, dzertu aliņu, rītu čipšus un, siekalai skaroties pie kājas īkšķa, rakstītu koda rindiņas melnā ekrānā zaļiem burtiem, taču pēdējā laikā esmu palicis nedaudz sēnīgs attiecībā pret kultūras un nekultūras baudīšanu. Un tad iesākās...

Kādas divas nedēļas atpakaļ Lituks uzrakstīja, ka ar savu grupu RobotPlant spēlēs DEPO. Grēks būtu būt Rīgā un neaiziet. Tā nu es un mana daiļā pavadone devāmies uz koncertu. Tā grupa bija tiešam labākā no tām visām abām, kuras tovakar dzirdēju, bet nu stipri labāka. Patiesībā dziesmas diezgan daudzveidīgas un ir tādas, kur var kaifot par vokālu, ir tādas, kur kaifo par baseni, tādas, kur kaifo par ģitāru un tādas, kur vienkārši esi ekstāzē no tā, cik lielā ekstāzē ir bundzinieks. Nu vienkārši forši. Pat kādi 6 "nedaudz" iereibuši jaunieši izģērbās dejot puspliki un nereti vārtījās no baudījuma pa grīdu.

Pēcpasākumā uzzināju, ka ģitāristam vienu brīdi pirksti rāvuši krampī, bundzinieks vienkārši kaifojis, basģitārists ir RTU 3. kursa students ar vienu parādu, kurš tikai tāpēc, ka viņam pasniedzējs "uzsēdies" un vokāls... Ai - par Lituku tak es visu zinu... Pāris Aliņi, pāris rumiņi, interesantas sarunas, atvadīšanās un veiksmīga mājās tikšana.

Nākamā diena vēl labāka - mošanās ap 13:00, vieglas brokastis, tad vēl pagulēšana, tad superīga izklaide Dailes teātrī, skatoties brīnišķīgu aktiermākslas demonstrējumu komēdijā Ja mana sieva uzzinās.... "Parāva" jau arī tas, ka tā ir komēdija, bet nu aktiermāksla bija spicē... Tiesa gan, vienmēr ir, kur piesieties, piemēram, Bērziņ un Robežniek, kad runā pa telefonu, tad jāsagaida, ka kaut ko pateiks pretī, nevis tehniski jārunā runājamais, bet to taču jums aktierskolā mācīja! Vai tad ne? Nē nu bijis nebijis tas mazais nieciņš ar telefonu, tomēr luga dikten jauka - patiks gan teātrmīļiem, gan arī puikām, kam patīk paskatīties uz smuku aktrišu pusplikumiem - bija un diezgan daudz :) Katram iesaku noskatīties, lai iegūtu zināmu devu smieklu un labu garīgo vakaram.

Tā kā es uzzināju, ka mana daiļā pavadone nav redzējusi nevienu no Star Wars filmām (garš stāsts - īss, es mēģināju ar džedaja trikiem no galda alus kausu dabūt sev rokā), tad biju paspējis pa dienu "iepirt" visas sešas filmas. Tiesa gan vakarā izturējām tikai pusotru un pārējās +/- noskātījāmies nākamajā dienā. Tagad viņa zina gandrīz visu par džedajiem un vairs es viņai neliekos TIK dīvains - es tagad noteikti liekos vēl dīvaināks...

Un vēl - RobotPlant dalībnieki bija starā par to, ka es šmigu gāju pirkt Live 6 degrees stilā, jo esmu pievērsies šai kustībai un gribu kļūt par pilnvērtīgu Homo Retractus.

Ticiet vai nē - pēc šādas atpūtas šodiena ir bijusi tik produktīva kā nekad! (ne jau tāpēc, ka tāda diena nav bijusi, jo šī diena ir tikai viena šajā universā, bet nu enīvei bla bla bla izlaidietŠoTeikumu).


Komentāri:

koko @ 02.03.2010. 10:19

MO, tak es smejos :D Es jau pamatā gāju klausīties tikai RobotPlant, bet nu tā grupa, kas bija pirms RoblotPlant arī nebija no vājajām - smuki kapāja.
Wieshka, gan jau kaut kad. Tu vēl jauns - visa dzīve priekšā. Kad beigsi jūsmot par kakintošu, tad noteikti laiks arī izklaidēm atradīsies :D

Wieshka @ 02.03.2010. 10:17

Hmmm, nu ja būtu noskatījušies visas Star wars epizodes pēc kārtas, tad Visums visnotaļ būtu ar Jums, un džedaja triks ar alus kausu izdotos.

Bet nu jā visā kopumā, prieks, par Jūsu pavadīto nedēļas nogali :)

Gan jau man ar izdosies tikt ar darbu jūru galā un paņemt vienu wīkendu off :)

MO @ 02.03.2010. 10:09

Man jau likās, ka es tevi tur redzēju, iekšā nākot. :) Interesanti, kā gan tu varēji salīdzināt RobotPlant ar grupu, kura beidza spēlēt vēl pirms tu ieradies. :P

Gastonz @ 02.03.2010. 05:43

Piekrītu par "Ja mana sieva uzzinās.." Man arī ļoti patika, ieteicu vēl dažiem to izrādi, arī tiem patika.. :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.