Ūhh, ku... ai ;) Jānis Rubļevskis (koko) / 02.01.2008. 22:25 / #Dzīve / 0 komentāri

Nu ja... Sasnidzis ir sniedziņš. Ar nepacietību gaidu Jauno gadu, kas nesīs tikai labo un tikai man, savukārt es to visu dāvāšu tālāk jums, mani mīļie lasītāji.

Kad pienāks Jaunais gads, tad jūs jutīsiet enerģijas un mīlestības plūsmu no manis - apgarotas būtnes un vienmēr pozitīvisma garā dzīvojoša indivīda plašajās pasaules un visuma ārēs - viena vienīgā tāda visā galaktikā.

Kad pienāks Jaunais gads...

Ē! Bļin [lasīt: pankūka], ir jau pienācis. Tad nu, visiem, kam gribās sajust mīlestību no apgarotas būtnes, iesaku pierakstīties rindā, bet domāju, ka spēšu sniegt apgarotību katram no jums. Protams, dažiem būs prioritātes un dažiem mīlestība tiks daudz (un ar to es domāju ļoti daudz) vairāk.

Biju apņēmies Jaunajā gadā atmest vienu no divām savām sliktajām īpašībām - dzert vai arī ēst. Pēc grūtām apspriedēm ar savām sadalītajām personībām un tālāk sekojošas balsošanas tika nolemts, ka bez ēšanas varēšu tīri labi izdzīvot. Šovakar sapratu, ka neizdzīvošu ne bez viena, nedz arī bez otra, taču abus varu ierobežot. Palīdziet man! Stāsta, ka varot izdzīvot pat tikai no mīlestības un tīra gaisa. Var? Pierādiet!

Es gribēju pateikt tikai to, ka ir mainījies cipariņš, taču nekas cits nemainās - mainām mēs paši. Novēlu jums, lai pietiek spēka izdarīt visu, ko sirds [ie?]kāro!


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.