Tiešsaites organizators. Jānis Rubļevskis (koko) / 21.11.2005. 09:31 / #Datori / 3 komentāri

Kolēģi no RTU otrā kursa ir uztaisījuši diezgan dizainiski un smuki feini nostrādātu organizatoru tīklā... Tiesa gan vēl nevar zināt kā ir ar datu azisardzību, bet gan jau

Katrs lietotājs pats rūpējās par saviem datiem attiecinot attiecīgās tiesības, ko paredz sistēmas funkcionalitāte

Par pašu sistēmu - neliela ideja laikam no draugiem, tikai šiten tos draugus var nedaudz sistematizēt... Nemaz nepriecājaties - tā nav draugu alternatīva, jo tur galvenais nav draudzēties.

Cik noprotu, tad pamatideja ir diezgan kruts organizators...

Smuka funkcionalitāte un lapas diezgan strauja pārlāde notiek, ļoti daudz izmantojot Java Skript, ar kuru ielādē attiecīgus php moduļus attiecīgās vietās... Izskatās skaisti... Nezinu vai tas ir AJAX, jo neesmu pētījis šo tehnoloģiju, bet man pēc tā neizskatās...

Īstenībā ir vērts papētīt šo sistēmiņu, tikai mani neapmierina tas, ka neatradu wap iespējas, jo, ja jau organizators, tad vajadzētu būt iespējai būt pieejamam danojebkuraspasaulesvietas!


Komentāri:

Viestarts Kaupe @ 21.11.2005. 16:20

Nu ko, mums LU studentiem jādod atbilde... Nevaram jau palikt vakarējie...

koko @ 21.11.2005. 13:37

Tak es jau tikai arī gribēju testu nolūkos. Kaut gan neizskatās, ka draugveidīgs... Tas resurss itkā vairāk priekš sevis personīgi!

Gastonz @ 21.11.2005. 10:05

Nu acceptēju tavu uzaicinājumu... Vēlāk papētīšu kas un kā tur ir, bet ja kaut kas līdzīgs draugiem būs, atd delete profile būs :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.