The Lake House [2006] Jānis Rubļevskis (koko) / 02.12.2006. 20:08 / #Filmas / 4 komentāri

Nu vienkaarshi true love story... Laikam nevajadzeetu vienam skatiities taadas filmas, bet nu, kas uz haarda sataav, to jaanoskataas.

Aktieri forshi... Aktierspeele laba... Sizhets... Nu ir labs... Atkal caurums laikaa un atkal to var pamainiit. Vareeja gan buut kaut kas nedaudz originaalaaks, bet ir ok.

Radaas tikai viens jautaajums: kaapeec atkal ir jaaciesh viirietim? Kaapeec viirietis dziivoja pagaatnee un cietaas 3 gadus, lai satiktu savu vieniigo un patieso miilestiibu? Ja vinjai tas paardziivojums bija iiss un pat ne visai apzinaats, tad nabaga Alexis mociijaas un mociijaas smagi... Pie tam es uzskatu, ka moraalaas saapes ir daudz gruutaak izciest nekaa fiziskaas. Bet nu tas taa...

Kopumaa ficei vareetu dot 9 kokous par aktieru atlasi (sunu [dvorterjeru] ieskaitot), 5 par sizhetu, 7 par aktierspeeli un 9 par to, ka speeja izraisiit kaut ne cik lielu miklumu manaas aciis (jaasaka gan, ka tas bija briidii, kad kopaa ar aleksi seerojaam par vinja teeva naavi)... Un taatad kopaa 7.5 kokoi... Shoreiz noapaljosim uz leju - taatad 7.


Komentāri:

0nkulis @ 04.12.2006. 10:35

Adekvāts veerteejums, vairaak taa filma noteikti nebija pelniijusi, skatijos kopaa ar draudzeni. citos apstaakljos droshi vien neskatiitos

simbel @ 03.12.2006. 08:12

Interesanti... būs jāpaskatās :)

koko @ 03.12.2006. 06:26

Nu tak, par sizhetu knapi 5 ieliku... Taatad pati fice taa, pie tam neaizraava nenormaali, bet dazhas fiichas tur tomeer ljoti labas.

FaLcoN @ 02.12.2006. 18:10

tev patika? es to filmu 15min palūrēju un tad aiztinu uz pēdējām 10 minūtēm. manuprāt craps un pie tam skatījos toreiz ar draudzeni - abiem nepatika :/


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.