Svētki vienā laidā! Jānis Rubļevskis (koko) / 13.03.2005. 17:40 / #Dzīve / 2 komentāri

Ievēlam kaut koSanāca, ka sanāca aizlaist šonedēļ uz mājām, jo mammai bija vārda diena (6dien). Uz šo visnotaļ svarīgo pasākumu aizlaidu jau ceturtdienas vakarā :) Biju mājās vēlu un diezgan agri aizgāju gulēt.

Nākamajā rītā vardarbīgi tiku pamodināts jau agri no rīta (ap 12:30). Mamma no skolas piezvanīja un pateica, lai es aizstiepjot kaut kādas tur peķeles...

BTW turpinājumā ne tikai par pasācienu, bet arī par vēlēšanām!

Tā nu es padzivojos dienu, paņēmos nedaudz ar meistarības izkopšanu GIMP`ā un tad devos uz svinīgo pasākumu, kuru dēvē par žetonu vakaru. Māte pat piespieda ielīst uzvalkā, bet kam tagad viegli? Redz, ja es nebūšot uzvalkā, tad mani piefiksēšot un tad teikšot: "Redz skolotājas bērns uz Žetonu vakaru atnāk kak papala, a pati skolotāja mums liek bļin ģērbties svinīgi".

Nu nekas - pagāja luga, sākās vakars, aizgāju uz krogu, satiku sen neredzetus cilvēkus, iedzērām nedaudz, atnācu atpakaļ uz skolu, tur bija balle, slinkums bija dejot, ierāvu vēl aliņu (vodka bez pivo - deņģi na vetjer) un ta nu es ap 5:00 jau biju gultā...

Nākamā diena - mammas vārda diena - jau agri no rīta (gribēja jau viņi agrāk, bet es veiksmīgi visus ignorēju) mani pamodināja... Tad sekoja nelielas svinības, bet pirms tām bija, protams, vēlēšanas. Godam izpildīju savu pilsoņa pienākumu un balsoju par labāko, par ko vien varēja nobalsot. Cerēju, ka jūs darītjāt tāpat, jo jābūt tak patriotiem!

Tā nu vakars pagāja svinībās un balsu skaitīšanas gaisotnē. Un atkal nākamajā rītā (šodien) mani vardarbīgi mēģināja piecelt, bet šoreiz es veiksmīgi visus ignorēju līdz 12:00.

Tā nu man pagāja brīvdienas un atkal esmu onlainā...

P.S. Ļoti daudziem no manis kaut ko pa šīm dienām vajadzējis, vismaz tā izskatās - tā kā esmu slinks un vecas ziņas nelasu, tad lūdzu atkārtoti ar mani sazināties, ja bija kaut kas svarīgs :)


Komentāri:

koko @ 14.03.2005. 10:24

Par LZS :) Bet tas ir pie manis laukos :)

Despacho @ 14.03.2005. 06:04

par ko tad tu nobalsoji?


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.