Stoned.lv - portāls par psihoaktīvām vielām Jānis Rubļevskis (koko) / 07.04.2008. 12:04 / #Datori / 8 komentāri

Nav ne jausmas, kāpēc kolēģis no visiem darbā esošajiem šo linku nosūtīja tikai man, bet nu lai paliek.

Tātad par Stoned:

[..] portāls ir izveidots, lai izglītotu sabiedrību jautājumos, kas saistīti ar dažādām psihoaktīvām vielām, kuru saprātīga lietošana paliekošas sekas uz cilvēka organismu neatstāj.[..]
Īsi runājot, tas ir portāls par dažādām vielām, kas spēj apdullināt, izsaukt halucinācijas un/vai novest cilvēku augstākos attīstības līmeņos, atslēdzot mūsu apzināto ES. Nu tas tā tēlaini no manas puses. Tātad sēnītes, zālītes, vieliņas utt utjp.

Tāpat protālā atradīsiet arī palīgmateriālus, vietas, kur daudz ko var atrast, kā arī ļoti palīdzēs forums. Ja nav ko darīt, tad tīri interesei jau ir interesanti palasīties.

Labākais ir tas, ka aprakstītajām vielām tiek norādīts arī legalitātes statuss Latvijā. Tas nozīmē to, ka var uzzināt, ko var lietot legāli un ko ne tik ļoti legāli.

Projektu vērtēju itin atzinīgi, jo var uzzināt, ko labāk nelietot vai ko lietot kā alternatīvu, ja nu gadījumā vispār nevar atturēties. Pie mīnusiem varētu pieskaitīt to, ka nav RSS, bet gan jau kādreiz ļautiņi attapsies.

Atruna: Raksts nekādā gadījumā nav mudinājums uz narkotisko vielu lietošanu. Tas satur tikai informatīvu raksturu, pie tam narkotisko vielu lietošana nopietni kaitē jums un cilvēkiem jums apkārt!


Komentāri:

es @ 18.04.2008. 13:17

nafig sleedza? vairs nebuus? zb.

@ 17.04.2008. 15:07

nu tagad jau vaurs nav taas lapas, sleedza

koko @ 10.04.2008. 10:43

Da stabils vai nestabils - ja gribēs, tad pamēģinās :D

Ilaarijs @ 09.04.2008. 15:54

Ne tikai apkopojums, arī pamācības lietošanā, devas utt... kādam nestabilākam lasītājam var rasties vēlme pamēģināt, ja jau aprakstīti "pozitīvie efekti" utt un vietas, kur ko nopirkt... :(

koko @ 09.04.2008. 08:23

Es, piemēram, neredzu iemeslu lapas pazušanai. Tur jau tikai apkopojums. To pašu informāciju kaut vai wikipēdijā var izlasīt ;)

Ilaarijs @ 09.04.2008. 07:13

Attiecīgajiem dienestiem jau ir paziņots par šo lapu? Cerams, ka drīz viņa pazudīs...

SkaKri @ 09.04.2008. 02:09

Būs kādreiz smiekla dēļ jāpasūta tā salvija, jāpaķēmojas. Varēšu mazbērniem stāstīt, vo, opis šitādu štelli pīpējis (haha, bet viņi smiesies un bāzīs man savu sintētiku sejā, mazie muļķi).

Dzhonijs @ 07.04.2008. 09:44

He, he es vēl aizvakar skatījos uz cilvēkiem kas lietoja šito štelli - <a href=\"stoned.lv/salvia.html\" target=\"_blank\">stoned.lv/salvia.htm</a>

Skats no malas amizants :D


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.