Smokin` aces Jānis Rubļevskis (koko) / 07.02.2007. 07:40 / #Filmas / 4 komentāri

Bija algas diena - pēkšņi makā parādījās 0 santīmu vietā pāris lati. Brālis arī netīšām pienāca un teica, ka būtu tā kā jāaizstaigā uz kādu teātri vai vismaz filmu. Čatā pieteicās arī KAC... Neko darīt - paņēmām biļetes uz Smokin` aces un pirms filmas uzēdām pa kādai picai un uzdzērām pa kādam [ne]alum [lasīt: tur bija tikai Aldarīgie ali].

[Ne?]Patīkams pārsteigums - iekš ForumCinemas tagad ir pieejami tie paši neali, taču 0.8l tilpumā. Ko laikam nevajadzēja ņemt (par to turpinājumā).

Tātad filma ļoti nopietna un domāt prasoša, lai arī ar dažiem komēdijas efektiem. Līdz ar to ir normāli jāzina angļu valoda vai arī jāspēj ātri lasīt subtitrus.

Fice par mafiju, par algotiem slepkavām (daudz slepkavām) un federālo biroju, kas to visu mēģina nedaudz saturēt rāmjos. Vai tas izdodas? Nu nez.

Aktieru komplekts nolasīts vienkārši perfekts, bet vai ir vajadzība skatīties uz lielā ekrāna? Nu nez, nez! Labāk nopirkt un noskatīties mājās, tādā veidā nenosalstot pa ceļam uz kini un atpakaļ, jo ficē nav tik daudz specefektu cik daudz tieši domājamā gabala. Kā jau vienmēr - viss atrisinās tieši beigās, bet šo to var nojaust jau filmas vidū.

Un beigās par to aliņu - ja ir iepriekš dzerts nedaudz alus un paņemts kino laikā 0.5l alus, tad ir ok, bet 0.8l ir nedaduz par daudz... Bija sajūta, ka bilde paliek dzeltena, jo urīns kāpj galvā... Vārdu sakot - man beigas bija tik smagas, ka gribējās raudāt, bet es to paveicu... Tātad ieteikums - Gastonz, neņem 0.8l alu, jo zinu, ka tev problēmas ar prostatu ;).


Komentāri:

simbel @ 07.02.2007. 18:22

Kad biju kino, filmas treileris piesaistīja ar mūzikas izvēli... bet paldies, zināšu, ka nav vērts nesties uz forumu :)

KAC @ 07.02.2007. 16:50

par filmu biju viilies, bet vismaz vakars labi pavadiits :)

Gastonz @ 07.02.2007. 16:38

Ha, ha :P
Paldies par ieteikumu :D
Nu nez, es kinīti apmeklēju ļooooti reri, es labāk filmas "nopērku" :)

nombre @ 07.02.2007. 10:55

nu nez, man reaali patika shii filma.. biju arii uz kino un nenozheeloju


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.