Sesijas beigas... Jānis Rubļevskis (koko) / 31.12.2003. 22:00 / #Spams / 17 komentāri

Nu man liekas, ka esmu jau rakstījis par to, ka iepriekšējās divas sesijas nu nenācās vieglas. Jo nu vienmēr kaut kas nogāja greizi un kaut ko sačakarēju, kas man liedza saņemt pāris nu ļoti "lielās" stīpas (8Ls), kā arī paņēma diezgan daudz nervu... Tā nu šajā semestrī biju izdomājis izvirzīt pritoritātes un mācīties nedaudz vairāk. Pakonsultējos arī ar cilvēkiem, kas mācās nedaudz ilgāk par mani un uzzināju, kuri priekšmeti būs interesantāki un kurus var apmeklēt nedaudz retāk (respektīvi - nekad)...

Tā nu sanāca, ka nedēļa 2 dienas atlicināju mācībām, pārējās - darbam un retai atpūtai piektdienu un sestdienu vakaros :)

Tiesa sanāca reizēm arī sestdien un svētdien pamācīties, bet solidarizējoties ar kursabiedriem, viss gāja pa kedu. Piemēram, es kaut cik mācījos OS (Operētājsistēmas), bet Gaztons atkal kaut cik mācījās GP (Gadījuma Procesus) un IOP (Ievads Operāciju Pētīšanā)... Tā nu es palīdzēju viņam rakstīt pārbaudes darbus OSos un viņš man GPos un IOPos... Tā nu sanāca, ka IOPos man automāts un OSos gastonam automāts... Tiesa bija jāpacīnās arī pa naktīm ar praktiskajiem darbiem...

Liels PALDIES indexam par Open source, kas lieti noderēja :) Paldies arī kokim, kurš laikam tikai vēlāk uzzināja, ka, pateicoties viņam, man bija OS konspekti PDF formātā (source: index) un DBVS OLAP kuba paraugs (source: zigis), kā arī pateicība JustSpeed par konspektiem OOP...

Tā nu ar cilvēku atbalstu un savu neatlaidību semestra laikā guvu panākumus un jau pirms sesijas man bija 3 automāti. Ta nu varēju iet un visus šaut nost, labi, ka patronu nebija.

Ieskaites ar bija visas noliktas un palika tikai 2 exāmeni, kurus tad veiksmīgi arī noliku (viens no tiem ir aprakstīts iepriekš).

Nu un tagad parēķinam - sesija sākās 24.maijā, pēdējo exi noliku 31.maijā - tātad nedēļas laikā nolikta visa sesija... Tas labi... Ok parēķinam tās pāris negulētās naktis - 5 Eiduka darbi - 5 naktis, pāris os darbi - nu pieņemsim, ka 1 nakts, IOP kursiķis - vēl viena nakts un lekciju apmeklējums un tjipa mācīšanās 16 nedēļas x 2 = 32 dienas... i togo - semestrī mācījies 32 pilnas dienas un 7 līdz 8 pilnas naktis... I togo apmēram sanāk kādas 25 diennaktis... Parēķiniet, ka no visa semestra + sesijas, kas sastāda apmēram 100 diennaktis (rēķinot tikai darba dienas), es mācījos reāli tikai ceturtdaļu... Nu un viss tagad pa kedu... Jautāsiet vai bija vērts, atbildēšhu - Jā - bija :)))


Komentāri:

lambretta @ 02.12.2004. 20:54

ņu,jā,man arī sesija weel tikai saaxies,taakaa beidziet te gudri spriedelēt kas ir LU un RTU,kāda atšķirība utt.

garaam @ 11.10.2004. 15:40

atmarozs jau tagad meklee "paraugus" ? :D savlaiciiga gatavoshanaas... un tas ka Gastonam veicas ekshos nevajag noliegt, un tas ka Pavlovskim veicas ir nenoliedzami :D pirms sesijas mati IR JAANOGRIEZH ;)

lameris @ 11.10.2004. 15:40

Nu es taa vairaak maaciijos, shajaa semestrii jo negribeeju piedziivot to kas ar mani bija noticis ieprieksheejo un aizierprieksheejo sesiju un semestri, kad knapi galus savilku kopaa! Bet ja taa padomaa tad esmu dariijis daudz ko lieku. Tos fucking Datortiiklus! Visas atskaites pats rakstiiju, bet Ermuizha tikai par vienu balli paceela eksaamenaa! Tomeer biku nepatiikami ka esi apziniigi straadaajis un rakstiijis taas atskaites, veelaak tevi vienkaarhsi ignoree. Naakosho kursu maaciishos tikai tos priekshmetus kurus vajag maaciities, piem. Eiduks un Grundspenjkjis. Varbuut kaads treshkushieks var padaliities savaa pieredzee par tresho kursu, lai mums savukaart otrkusniekiem naakoshgad vielgaaka dziive

Gastonz @ 11.10.2004. 15:40

Wowo, kāpēc kā piemērs es? Pavlovsksi ir reāls piemērs.. :D Viņš, pīīīīīīīīi, jau sesiju nolicis, a man vēl viens exsis aizķēries, laikam rīt būs jāpamācās, lai gan tad jau manīs kā ar to mācīšanos būs, jo fucis būs jāskatās... :)

xack @ 11.10.2004. 15:40

Pavlocksis pats ir reāls daunis!

koko @ 11.10.2004. 15:40

Nu man gan vairāk liekas, ka apliecinājums tav visam ir Pavlovskis.... Grūti atrast citu cilvēku, kas ar tik lielu plaģiātisma pakāpi un mazām rubīšanas spējām na haļavu visus ekšus liktu :)

garaam @ 11.10.2004. 15:40

xack tev jau niks ir daudzsolosh un logjikas pilns :D btw lai tiktu LU ir jaazubrii matene ka maz neliekas (domaats fizmat - datori blabla bakalaurs) un tad jaadzen pilniigs lunis ieksh LU ;P tam ka RTU var tikt cauri ar haljavu nav nekaads briinums - Gastonz ir kaa apliecinaajums :D

JST @ 11.10.2004. 15:40

Nu seivus jau kaut kādus var piešārēt :) Tikai vajag palūgt... kaut gan jūtu, ka nākamgad kopā mācīsimies, tad dabūsim diezgan bieži šārēties :)

Gastonz @ 11.10.2004. 15:40

Zirgs nu čista nekaļ, viņš vienkārši visu rubī, viņam pat nav laika aiziet uz lekcijām un bez mācīšanās exshus liek uz 9 un 10... Būtu tā štelē iedzimta :P vo tad būtu labi.. Es piemēram nenoliedzu, ka dzenāju haļavu, bet ne jau ar visiem priekšmetiem...

JST @ 11.10.2004. 15:40

Nu RTU var baigi halavu dzenaat tas ir fakts.Vispar tas vairaak attiecaas uz programmeetajiem un ekonomistiem. Parejiem piemeram mehanikjiem nav tik vegli. Es ar halavu dzenaju un gandriz sanaca lidz beigam. tikiai uzraavos un tagad restart from begining of level bez seiviem :(

koko @ 11.10.2004. 15:40

Nav viņš kalējs... viņš vienkārši ir gudrs... Un es arī neesmu kalējs, bet tomēr tur ir daudz maz jāpamācās...

xack @ 11.10.2004. 15:40

Tas jūsu zirgs ir vienkāršs kalējs paskaties kā viņš zubrās, ja viņš no loģiskās puses pieietu, tad būtu cita saruna!

koko @ 11.10.2004. 15:40

vovo - zirgs ir reāls gudrinieks!!!! :)))

Gastonz @ 11.10.2004. 15:40

Nedomāju viss, ka RTU mācās tikai tie, kas citur nepiek - dzīvs piemērs ir Zirgs, man liekas, ka viņu ņemtu visur pretī ar atplestām rokām!

koko @ 11.10.2004. 15:40

xack ko tu tur dirs.. RTU vairāk drāž nekā LU... Piekrītu, ka ir šādi tādi idiņi arī, bet nu pašos pamatos tu aizgāji sviestā... Un ja tu tā tomēr domā, tad nu varētu savu viedokli pamatot!!!

xack @ 11.10.2004. 15:40

Da bļa RTU nenolikt ekšu vispār ir smieglīgi, tur takš dauņi tikai mācas! Nu labi lūžņi kas citur nekur nav tikuši!

Gastonz @ 11.10.2004. 15:40

Nu visiem vēl sesija nev beigusies, kā piemēram, man, bet īstenībā baigi uz haļavu izvilkts semestris, jo uz RTU gāju tikai katru otro trešdienu un ceturtdienu... :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.