Sasiets? Jānis Rubļevskis (koko) / 12.10.2006. 08:51 / #Dzīve / 4 komentāri

Dzeru darbā kumelīšu tēju un domāju par saulīti, zaļu kalnu, foršu mauriņu, par gulēšanu un skatīšanos debesīs... Ik pa laikam pāri pārlido kāds taurenītis, kukainītis... Apakšā ūdens, ik pa laikam palēkā kāda zivs... Tad tev virsū uzlec sienāzītis un sisina... Ehh...

Tagad pasakiet, ko nozīmē šitas?

mezgls

Vienu dienu darbā nereāli nevarēju pastrādāt (īstenībā tas jau ilgāku laiku man) un radās šis te zīmējiens... Pastāstiet kāpēc viņš tāds radās, jo, sākot zīmēt, es nezināju, kas beigās būs... Skatos uz viņu un nesaprotu... Varbūt mana būtība man grib pateikt, ka es kaut kur esmu sapinies un netieku vaļā? Pie tam sapinies esmu daudzkamā!


Komentāri:

Kalahari @ 12.10.2006. 13:11

..cilvēku,ietītu biezā virvē un pakārtu ar galvu uz leju.. un tas otrs ir trubai pielipis zirneklis..un vēl kopumā tas man atgādina laivai piestiprināto virvi ar rokturi,kuru izmanto tai sporta veidā,kur ar slēpēm brauc pa ūdeni..kautkā tā..tāda sajūta,ka šis mistiskais zīmējums norādītu kontuzētības pakāpi..

koko @ 12.10.2006. 12:04

Vāks.. Parrymason tev ir talants... Viss, ko tu tikko pateici, ir taisnība... Pilnībā... Fak.. Loops iesācies!

parrymason @ 12.10.2006. 12:00

Pirmā doma - izkapts kāta rokturis.
Pļavējs esi :D

Hm, dzīves samezglojumi, sasietais pagrieziens? Ja tas būtu kaut kāds dzives ceļš domāts, tad izskatas, ka esi veicis pagriezienu, izejot cauri darvas pleķim līdzīgai vietai (kaut kādiem smagākiem notikumiem), bet tur aiz līkuma kāda saite sien atpakaļ uz vietu pirms šī pagrieziena.
(Nu gan improvizētā psihoanalīze sanāca...)

Gastonz @ 12.10.2006. 05:59

Nemācēšu palīdzēt, neesmu psihologs :D
Bet atgādina kaut kādu saliektu koku notītu ar virvi...


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.