Salidojums Bebrenē Jānis Rubļevskis (koko) / 09.07.2007. 10:19 / #Dzīve / 4 komentāri

Šogad Bebrenes vidusskola svinēja 110 gadu jubileju, kurā bija aicināti piedalīties visi, kas šo skolu beiguši vai jebkādā citā veidā ar to ir saistīti. Tā kā pamatskolu es tur beidzu un bijušie klasesbiedri neļāva neaizbraukt, tad nācās vien piedalīties.

Pasākuma sākums, kā jau parasti - svinīgā daļa ar visādām izdarībiņām, dziedāšanām un dejošanām, kā arī absolventu un skolotāju atmiņām. Protams, bija nedaudz par daudz pastiepts, bet kaut kā izturējām, stāvot maliņā, runājoties, jokojoties un nedaudz pievēršoties ik pa laikam arī svinīgajai daļai.

Nākamais posms, protams, neliela patusēšana kopā, kaut ko ieēdot un kaut ko iedzerot. Tā kā skolā kabinetu pamaz un saliek vairākas klases kopā, tad nolēmām svinēt svaigā dabā, kas izrādījās pareizais lēmums, jo mūsu kabinetā laika gaitā parādījies neliels bardaks... Daži nemāk pieklājīgi atpūsties, taču mūs tas neskāra, jo bija jautri... Pat daudz nerunājām par senām lietām, taču diezgan daudz runājām vispār... Uzzinājām, kas un ko dara, kā arī tālākos dzīves plānus. Es šoreiz ar melošanu neaizrāvos, kā to reizēm daru Daugavpils 1.ģimnāzijas salidojumos, jo šoreiz cilvēku neibija tik daudz, lai būtu bieži jāatkārtojas...

Pēc paēšanas, padejošana, pēc padejošanas paēšana un tā neliels cikliņš, kamēr izdancinātas bijušās skolotājas, klasesbiedrenes, paziņas un arī nepazīstamas sievietes... Tā nu ir, ka, ja sāk dejot, tad dejo.

Jāpiemetina, ka piečakarējuši ar dzīvo mūziku bija grupas "Andris un Andris" dalībnieki, kuri pat nejaudāja piezvanīt un atvainoties. Pasākumu glāba skolotāju bērni, kas diezgan operatīvi saslēdza skolas tehniku un dīdžejoja latviešu dziesmas... Man liekas, ka tas Andris būtu bijis sūdīgāks.

No rīta Aija tika pierunāta vest mani, manu mammu un Mārtiņu pie manis uz mājām :) Pašai nācās kājām iet mājās, jo nebija pierunājama gulēt starp mani un Mārtiņu (pati vainīga). Mārtiņš viņu pavadīja un jau pēc 2 stundām bija atpakaļ. Šoreiz viņu atveda tā pati Aija, bet jau ar savu mašīnu (es pat nemēģināšu iedomāties, kur viņi dauzījās tās 2 stundas, jo līdz Aijas mājām aiziet var 20 minūtēs pat, ja rāpo).

No rīta sanāca prikols. Izrādās, mēs nebijām dzirdējuši telefonu, kas zvanījis 6 reizes... Tas vēl būtu OK, bet mēs arī nebijām dzirdējuši SMS, kas atsūtīta 8:20. Tā kā SMS atnāca uz Samsung mobilo, tad viņam ir tāda fīča, ka skaņa atkārtojas ik pa minūtei, kamēr SMS netiek izlasīta... Mēs to SMS sadzirdējām 13:20... Labs miegs, tā teikt, ja nedzird 300 pīkstienus ;).

Svētdiena tika pavadīta pie Ingmāra... Pabraukājām ar FIAT kabrioletu (ingmārs veco fiatu ar fleksi apstrādājis), sanāca pabraukt arī ar traktoru un kalibriņu... Bija baigi adrenalīniski foršais pasākums - nelieli raļļi un aktīva atpūta.

Tālākais vakars visai normāls - savācām Aijuku un devāmies uz Rīgu... Policija apstādināja tikai vienu reizi un, pēc dokumentu apskatīšanas, novēlēja mums laimīgu ceļu. Domājams, ka policists atmaiga pēc tam, kad Aijuks viņam uzsmaidīja ;)

Šodiena ir nedaudz grūtāka kā parasti, taču ir ok!


Komentāri:

koko @ 09.07.2007. 16:19

Šitam nebija durvju, tā, ka nebija, kam sēsties :D
A par salidojumiem - var jau nestāstīt... Un parasti jau tie, ar kuriem vairāk komunicē, visu tāpat zina... Lielākais slogs ir skolotājiem stāstīt... Tāpēc jau es D-pilī ik pa laikam saceru pasaciņas...

black_mamba @ 09.07.2007. 12:11

Man vienmēr skolas salidojumi asocējas ar tādu kā atskaišu nodošanu - kas esi? ko dari? kapēc dari? utt. Cenšos no viņiem izvairīties. pagaidām izdodas. Tos kurus man vajag pati sameklēju un, kuriem mani vajag, mani atrod.
uztaisīt kabri ar flexi vienmēr ir bijis topā. pagājušo vasara pati rullēju ar pārveidotu audi 100 līdz brīdim kamēr durvis nosēdās. Bija vairāk kā ok. :))

koko @ 09.07.2007. 09:15

To jāsaskaņo ar Aiju, notariāli jāapstiprina utt... Nespīd, karoče :D

Shadowbird @ 09.07.2007. 09:00

Aijas bildi studijā (to, kur viņa smaida policim)! :D


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.