Šajās dienās piedzīvotais Jānis Rubļevskis (koko) / 11.03.2007. 19:53 / #Dzīve / 14 komentāri

Būtībā piedzīvots ir daudz. Gribētu saņemties, lai uzrakstītu kaut ko apjomīgu un diezgan pagaru, bet lēnītēm, pa atkāpītei katram laikam pietiks.

Piektdien bračiņam bija izlaidums. Viss notika kā pa kedu. Aizgājām vēl pasvinēt, pasvaidot ķegļus uz Zelta boulinga centru. Viss būtu labi... pat uzsviedu trīs straikus pēc kārtas (ceturtais bija pilns, bet ar abiem piegājieniem), dabūju par veikumu aliņu un biļeti uz nākamās dienas baša spēli Arēnā, ko atdevu brālim. Ļoti nepatika apkalpošana pārsvarā no bārmeņu puses. Ieteiktu vadībai kaut ko darīt lietas labā, jo nu ļoti nepieklājīgi viņi izturās pret klientiem, ja sarodas pavairāk tautas. Piemēram, teksts no viena bārmeņa: "Neredziet, ka mums rindas? Prasiet meitenēm, mēs viņas apkalpojam pirmās!". A meitenes aizņemtas ar pacientiem pie galdiņiem, tā, ka nekas nespīd, kamēr neesi nobāzējies un 15 minūtēs nogaidījis...

Sestdien kopā ar RuncZ, Mis_Alisi un Usver aizdevāmies uz Igauniju. Gribējās paskatīties uz baltijā lielāko kalnu. Palikās kaut kāds maziņš un tikai 6:00 no rīta, kad ausa gaisma, ausa arī apskaidrība, ka tas ir Mazais Munameģis, tāpēc pilnai laimei apciemojām arī Lielo. Patika man labāk mazais, jo tur vismaz ir trase kalnu slēpotājiem. Lielajā ir tikai tāds maziņš skatu tornītis, kurā līdz 12:00 dienā pat nevar tikt augšā... Nu teikšu kā ir - bremzes tomēr tie igauņi.

Visam pa virsu jāteic, ka pēdējās dienās esmu arī nedaudz izklaidējies, skatoties tās filmas, kuras sen jau gribēju redzēt. Un tā:

Highlander - The Source lika man vilties kā vēl nekad. Domāju, ka būs vismaz kaut kas līdzīgs seriālam, taču, lai aktieri arī labi, sižets, specefekti un vispār izpildījums kā tāds galīgā pakaļā. Lai atvaino mani izstrādātāji, bet neiesaku skatīties, ja negrib sabojāt priekštatu par iepriekšējiem darbiem.

Rocky Balboa patika. Lai arī biju dzirdējis pasūdīgas atsauksmes, tomēr izdomāju, ka jāredz savām acīm. Ja godīgi, tad no visām Rocky sērijas filmām, šī man patika vislabāk. Beidzot nav kaut kāda trenēšanās, kur viens trenējas uz jaunākajiem trenažieriem, bet otrais, kūtī mēslus mēžot. Šoreis tiešām diezgan pasmaga filma par cilvēku, par viņa vērtībām un par to, ka nekad nedrīkst sev svarīgo mest pie malas.

Priekš sirds noskatījos arī Barnyard. Tas ir gabals multeņu cienītājiem. Kā jau vienmēr, ļoti laba un sirdi plosoša komēdija. Ir vērts noskatīties, ja gribās gan pasmieties, gan arī varbūt vietām paraudāt vai vismaz pajust līdzi. Sižetā kā vienmēr - mīlestība, drosme, vilšanās, bēdas, prieki un, pats galvenais, sevis apzināšanās.


Komentāri:

Snukis @ 20.03.2007. 15:12

Nu ja jau tik atziniigi izsakies par BALBOA, tad man arii vinsh buus jaanocheko :)

koko @ 15.03.2007. 04:42

Paldies! Es zināju, ka tev patiks ;)

tm @ 14.03.2007. 19:23

bet klau, šis variants izskatās vienkārši lieliski (tas par lapu)! :)

tali_ban @ 13.03.2007. 18:43

Nu Barons jau līdzjutēju apmeklētības ziņā tikai tā ir izgriezis pogas tādiem klubiem kā piemēram Kauņas Žalgiris! bet es jau nesūdzos tās ekstrakartes laba lieta! Pa retam jau vajag aiziet paskatīties labas spēles klātienē un balsi izvingrināt!

Mr.SergE @ 13.03.2007. 09:31

man jau vienmēr ir šķitis jocīgi, ka basketbols varētu pielasīt daudz skatītāju, tagad vismaz ir skaidrs, kā tas notika...

koko @ 12.03.2007. 13:49

Nezinu kā bija ar pa labi un pa kreisi, bet redz, ka dabūt varēja.

Mr.SergE @ 12.03.2007. 09:22

Nevaru saprast - tās biļetes uz to Arēnas basīti tiešām visiem dalīja pa labi un pa kreisi, jo visiem viņas bija un neviens viņas nepirka.

Shadowbird @ 12.03.2007. 07:09

Ah, OK, tad pisam cita lieta. :)

koko @ 12.03.2007. 07:02

Lieta tāda, ka visas filmas (iepriekšējās) bija par Konoru Makleodu, a šī (The Source) ir tīri par Dunkanu, kas arī bija seriāla galvenais aktieris un filmā bija visi personāži no seriāla. Līdz ar to konkrēto filmu jāsalīdzina tieši ar seriālu!

Shadowbird @ 12.03.2007. 06:51

Koko: A kāpēc tu Highlander ar seriālu salīdzini? Es, tā darot, arī pirmajās divās (trīs?) filmās vīlos, līdz attapos, ka moš nevajag salīdzināt. T.i. - salīdzināt filmas ar filmām, nevis seriālu. Un tad jau bija labāk. :)

koko @ 12.03.2007. 06:14

Tu gribi teikt, ka iznāks uzreiz divas filmas?

MikusR @ 12.03.2007. 04:11

Highlander - The Source nav galējā versija. Īstā iznāks septembrī.

Mfz @ 11.03.2007. 20:13

Rocky Balboa - ideāls noslēgums, dzeks ar cieņu aiziet, ja tā var teikt.

Gastonz @ 11.03.2007. 19:29

Vai tik tā nebija tā pati spēle uz kuru biju es? Varēji jau tomēr atnākt :)
P.S. Kruta, ka tagad par XXX dod biļeti uz spēli :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.