Rudenīgais garīgais, svētki, mājas... (papildināts) Jānis Rubļevskis (koko) / 11.10.2004. 17:31 / #Dzīve / 3 komentāri

Biju es aizbraucis šonedēļ uz mājām... Tā tīri neko īstenībā... Pailgi nebiju bijis... Nu un aizbraucu arī tā - darīt neko, ja nu nopietni runāt, tad braucu padzīvot pēc principa:

Свежий воздух, онанизм укрепляет организм,

Уменшает род детей и расплаты на блядей!

Tā es arī mēģināju darīt... Gulēju tik ilgi, cik nu miesa atļāva... Pasvinēju kulturāli mammai dzimenīti... Jāapsveic arī MIB bijušajos svētkos!

Tad nu īsi par aizbraukšanu: bija pa kedu, ja neskaita lietu... Ap kādiem 20:30 izbraucām no Berģiem un jau kādos 23:30 bijaam uz vietas! Tik ilgi braucām, jo uz jumta vēl vedām 2stāvu gultu.

Pamodos nākamajā dienā un izgāju uz balkona... Tāds apmācies laiciņš, bet nu ir ko apskatīties - putniņi čivina... Tāds patīkams rudentiņš:

Vēlāk aizbraucu uz fazendu.. Nofocēju rudenīgo bērzu un vienu no ābelītē esošajiem radījumiem... Īstenībā ļoti garšīgs bija :)))

Sestdien pēc tusa vēl aizvedu krusttēvu uz mājām (22 km no Bebrenes uz Šeideres pagastu).. Atbraucu atpakaļ... Iekodu vēl kādu tortes gabaliņu... Un jau ap kādiem 24:00 aizgāju gulēt... No rīta mani pamodināja (maitas)... Izrādās, ka pa nakti kaimiņam no žiguļa bija izlaists benzīns... Nu bet nekas, ja pamodināja, tad bija vien jāceļās (tas bija ap 13:00 dienā)... Paspēju tikai paēst borkastis un sataisīties braukšanai uz Rīgu... Vēl pirms braugkšanas gan caur lapām paskatījos debesīs...

Īstenībā ļoti labi atpūtos un esmu gatavs darbam. Ir apņēmība sākt pastiprināti mācīties un tādā garā... Ceru, ka apņēmība nezudīs tik pat ātri, kā tā radās :)

Papildināts: pēc mora lūguma thumbnaiļiem tika piešķirts links uz originālās bildes izmēra attēlu, lai jau var cilvēki arī izmantot kā tapetes attēlu :)


Komentāri:

napalmEye @ 14.10.2004. 18:40

Bet tiešām smukas bildes un arī pantiņš man dikti gāja pie sirds :D

mors @ 11.10.2004. 17:48

kāda jēga no tās saites pie citāta, ja tas dod 404? un ja tev ir tik labs aparāts, tad varēji neskopoties ar bilžu izmēriem - trešo un piekto jau varētu likt kā wallpaperi, bet tu pasvied thumbnaiļu cienīgu izmēru fotogrāfijas... kaut kāda ņirgāšanās :D un pirmās bildes vietā varēja būt vāģis ar to gultu ;)
p.s. braugkšanas raksta bez "g" :P

koko @ 11.10.2004. 18:21

mors: tu skaties ar operu.. :) tikko pačekoju un sapratu par ko tu runā :)... Btw, ja jau gribās wallpapper cienīgu bildi, tad rītā ielikšu linkus :))... Šonakt gan eju gulēt :)

Un nepievērs uzmanību kļūdām - es savus tekstus reti kad paarlasu :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.