Rīta iespaidi Jānis Rubļevskis (koko) / 10.07.2006. 05:29 / #Dzīve / 0 komentāri

Pamodos, paskatījos pa logu - saulains... Izgāju no kojām uz darbu - apmācies... Iekāpu trolī - karsts... Izkāpu no troļa - mani gandrīz ar velosipēdu notrieca policiste (pie reizes vēl dažus cilvēkus) [tāda sajūta, ka viņa ceļu satiksmes noteikumus mācījusies nav]... Iegāju darbā - nenormāli sutīgi... Atvēru logus - patīkama vēsma sejā... Ieslēdzu daķi un sāku lasīt RSS - patīkami!

Kāpēc patīkami? Tāpēc, ka man rss savāc reizi 5 minūtēs - līdz ar to dažu cilvēku uzrakstīto, bet nu jau izdzēsto var palasīties :) Kā nopratu - Sindromzam bijusi ļoti grūta nakts :) Bet nu tas lai paliek - prieks vismaz, ka iet uz gaišo pusi - dizains tagad viņai gaišs un vieglāk pārlasāms :) Turies :)

Par pārējiem - pa sestdienu, svētdienu gaisā virmoja karstums, tāpēc blogos nekas jauns īpaši neparādījās - pārsvarā datorkurmji par datoriem (viens - tajā laikā, kad viņa draudzene ar savām draudzenēm pa jūru ņemās), par sauli, par lietu - nekas īpašs un nekā daduz - mierīgi laika apstākļi, tā teikt.

Ak, nu jā, un lielākā daļa vēl guļ...


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.