Rezumē par pīkstinātājiem. Jānis Rubļevskis (koko) / 03.12.2004. 11:04 / #Dzīve / 10 komentāri

Nu ko... Paldies tauta par palīdzību... Jau tajā pašā dienā, kad uzrakstīju par pīkstinātājiem, pīkstināšana no LMT numuriem izbeidzās... Tiesa gan vienu reizi tētim tika uzpīkstināts no TELE2 numuriņa, kuram aizsūtīju sekojošu SMS bombiņu ar 50 ziņām:

Pīkstināt nav labi, ibio!!!
Nomierinājās, bet nu tagad par interesantāko...

Šodien man atnāca mails no admin[at]ex[punkts]neizpaužu... Nu un turpmāk neliela sarakste:

EX:

Sveiki koko,

Vai vel vajag vinju patiranizeet????

Ar cienu,

admin

admin@exneizpaužu

2004-12-03

Sūtu atpakaļ:
ES:

Čau! :)

Ko patiranizēt? Ja tu domā par tiem numuriem, tad nu itkā viņi vairs nepīkstinās!!!

Bet nu vismaz izstāsti kādā veidā gribi tiranizēt:)) Interesanti :)

EX

Sveiks

Patiranizeshana bija domata ta ka esmu jaunaa un krutaa tikla :) triatel abonents...testa rezhiimaa, un vinjam ir tada jauka funkcija, ka zvanot, otra galaa neradas nummurs ;) tas protams neattiecas uz sms. Nu bet var mierigi vinam pazvanit un vinsh pat nezinas un nevares noskaidrot, nedz nummuru nedz zvaniitaju :) a zvanu sarakstos paradas vai nu "privats nummurs", vai nu "nummurs slepts" Jauki, vai ne ;)

/ex

ES:

Nē nu tad jau kruta.. ta jau vari pat paskādēt viņam smadzenes... vēl jau labāk - piezvani un saki, ka zvana no cilvēktiesību aizsardzības departamenta un ka šam par pīkstināšanos nāksies maksāt sodu :))))

EX:

Sveiks

Uzzvaniju, uztasiju dusmiga onkula balsi, korekti paskaidroju ka ta naf smuki un ja ta atkartosies, tad telefon vinsh vares lietot tikai ar kajam :D saruna ilga 1:28 un beigas vinsh atvainojaas :))))))))))))) pirmas reizes necela klausuli, laikam baidijas :P

Ar cienu, Mr.ex :)

Tā nu jūs redzat, ka cilvēkus iebaidīt var... Un tad šamie vairs nepīkstinās :)) Patīkami... Dzirdēju, ka tādu mobilā numuru (private) var iehavot arī no LMT, bet tad tur sakarus vajag vai arī jāmaksā kaut ko diezgan, bet nu nekas nav neiespējams :)

Papildināts: Ak jā... Tikko atpūta man EX nedaudz par Trialnetu:

pasha saknee triatels atskjiras ar to ka neizmanto gsm un 900/1800/1900 Mhz, bet CDMA aka G3 aka ETS450D uz 450Mhz...nu bet tas taa....Vienkarshoti sakot, katrs zvans ir ka interneta savienojums (nu isteniba jau ta nav, bet telaini izsakoties) nu un ja es velos lai tai galaa nav nummura pirms nummura uzspiezhu *75, kas centralei norada ka senemejam nav jauzrada avots un wollaa... un pats galvenais...tas nemaksa neko :) gluzhi ta pat ka vienkarsha saruna....

Un jaa vienkarshi ta pat....vinju mobilais internets...uz doto bridi ir konstati 90 Kbit/s aka ~8 - 9 KB/s .... ar GPRS nesalidzinat....

Domāju, ka abiem vecajiem mobilo sakaru tīkliem parādījies visnotaļ spējīgs pretinieks... Šajā gadījumā priekš manis šī konkurence ir veselīga, jo konkurence nodrošina cenu samazināšanos - tātad runāsim drīzi ilgāk par to pašu naudiņu :)


Komentāri:

koko @ 18.12.2004. 22:29

Nu to var izteikt arī bez lamāšanās! :)

Kipelis @ 18.12.2004. 21:07

Ssitaa lapa reaali rullzzzzz! Es esmu sajuusmaa par ssito lapeli!!!!! MAn patikk bleeggg, ibio rio! Miilu ssito lapu!

XoleD @ 06.12.2004. 17:30

semo, bet ja nu tas nelaimīgais pīkstinātājs sadomā tādu pašu joku pēc tam nostrādāt ar tevi? ;)

semo @ 06.12.2004. 15:39

Labs veids kaa atkratiities no piikstinaataajiem ir arii ielikt sludinaajumu kaukur ar vinja telefona numuru :)

koko @ 04.12.2004. 20:27

Kirils, saproti, ja cilvēks nesaprot, kad viņam skaidri un gaiši pasaka, ka nav labi zvanīt, tad vienīgā iespēja ir viņam to atkārtot tik ilgi, kamēr tas iebrauc... Nu un šoreiz bija tieši tā - 50 sms viņai atkārtoja, ka tā darīt ir slikti

Kirils @ 04.12.2004. 19:45

bombot ir slikti. nekaadiigi nesaprotu tos kropljus, kas taa daraas. nu novaaks tele2 to formu, kam paliks labaak?
bet ar to "privaats numurs" es veel paaris gadus atpakalj no parastaa LTK taalrunja speeleejos, veel agraak - no stuura maajas, jamajiem tur bij taads aparaats.

karliks @ 04.12.2004. 09:14

Btw līdzīgi ir arī populārajam SKYPE, ja zvana uz mobilo, tad PRIVĀTS NUMURS :))

XoleD @ 03.12.2004. 19:10

Man ar kkad sen viens pīkstinājās vislaik. Kad atzvanīju šis necēla trubu. Bet tele2 bij tāda lieta kā balss pastkaste, kura jamam bija aktivizēta. Tad nu es tur atstāju viņam ziņu ar laba vēlējumiem un solījumiem par zobu pārskaitīšanu, un kā par brīnumu neviens vairs nepīkstinājās.
Bet tā nr neuzrādīšana ir diezgan interesanta ;)

koko @ 03.12.2004. 09:17

Palasies papildinājumu :)) Re ka Trialnetam vispār neko nevaig :))

bubu @ 03.12.2004. 09:15

Tas vienkārši saucās: Zvanītāja numura noteikšanas aizliegums (LMT - Numura uzrādīšanas aizliegums). Nekādus jau lielos sakarus nevajag. Piķi gan vajag. Tele2: 12.20Ls par pieslēgšanu. LMT lapā gan neatradu, cik šiem.


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.