Rezumē Jānis Rubļevskis (koko) / 03.07.2007. 19:04 / #Spams / 8 komentāri

1) Gribi piemapot attālināti pieejamu resursu kā cieto disku iekš windows? Paņem webDrive un dzīvo laimīgs... Manā gadījumā bija nepieciešams piemapot SFTP (ssh2) protokola attālinātu vietni... Sanāca... Ir vēl vairākas iespējas: ftp, sftp, webDav, frontPage serveri... Pie tam automātiski pievieno iespēju propertijos mainīt mapju un failu pieejas (permīcijas [chmod]).

2) Kāpēc tik reti rakstu un nerādos iekš IRC? Rakstu reti, jo bieži vien pietrūkst spēka un iedvesmas... Ar IRC ir tieši tas pats, kā arī īpaši nevelk uz publisku čatošanu. Ja man kaut ko vajag, tad prasu ieks Skype, ja citiem vajag, tad es tur esmu tad, kad man ir pie rokas daķis.

3) Kāpēc esmu nedaudz piezemēts ar tusēšanu? Nu tāpēc, ka pēdējā mēneša laikā ir tik daudz tusēts, ka gribās nedaudz arī atpūsties.

4 )Ko tad es tādu daru? Neko īpašu, bet tas neas īpašais apēd diezgan lielu daļu mana [ne]brīvā laika: strādāju ļoti interesantu darbu, kas spēj dot man jaunas un interesantas zināšanas, sportoju (vismaz 4 dienas nedēļā), nobriestu pārvākšanās procesam no kojām uz citām telpām, ko šī mēneša laikā plānoju pilnvērtīgi arī izdarīt (gan jau par to uzrakstīšu vēlāk), ik pa laikam nosvinu kādus svētkus (pēdējie 3 bija Līgo, sesijas beigas kā arī FLASH dzimene un Bračas vārdadiena divi vienā).

5) ir ar vasaru, ko darīšu, lai atpūstos? Sanācis tā, ka boss paziņoja, ka man pienākoties 4 nedēļu atvaļinājums. Varot izņemt pa daļām. Tad nu es domāju, ka vismaz viena nedēļa būs jāziedo teātra nometnei, viena nedēļa roadtripam ar KAC (ja mēs saņemsimies) un viena nedēļa aktīvai atpūtai mājās pie vecākiem... Domāju, ka visu atvaļinājumu neizņemšu šogad.

P.S. Laikam palieku vecs... Nespēju vairs izturēt lielo tusiņu slogu, tāpēc bieži vien nākas atteikt. Ja es saku, ka nav laika, tad es noteikti meloju... Parasti ir tā, ka piesātinātā dienas režīma dēļ vienkārši nav spēka, bet nedusmojaties - viss vēl priekšā ;)


Komentāri:

jaanis @ 06.07.2007. 02:13

ja nogurums nekļūst par biežu attaisnojumu, tad var neiet- <b>labi draugi sapratīs... </b>

Shadowbird @ 04.07.2007. 15:58

Jaanis: Bet, ja nogurums tāds, ka stūrī dirnēt gribas vairāk? Un acinātājiem to nevar iestāstīt?

jaanis @ 04.07.2007. 14:59

Shadow, bet gribas taču sevi vienmēr no labākās puses rādīt, nevis stūrī pusaizmigušam klanoties mēģināt pudeli rokās saturēt...

Shadowbird @ 04.07.2007. 13:11

Nu i nahuj dirst (ojēs, cik es rupš šodien. full-time job will do that to you)? Ja esi izpūties un nav spēka, tad tā arī pasaki. Ja galīgi neliekās mierā, aizej līdzi un guli visu vakaru ar aliņu rokā, lai tauta saprot, ka no bezspēcīga tevis nav jēgas un nākošreiz liek mierā pie pirmā atteikuma.

Gastonz @ 04.07.2007. 05:10

Njā, man ar pazudusi iedvesma rakstīt.. Tā laikam kaut kāda lipīga slimība..

Atoms @ 04.07.2007. 04:27

welcome to the club :>

Edijs @ 04.07.2007. 02:54

A kad es paris gadus atpakalj teicu, ka nav speeka bez mitas kaut kur iet tuseet, tad kaads dirsa virsuu. :) Nav jau taa, ka nekur negaaju - bet naakas sadaliit prioritaates. Ja gribi vienu vakaru nedeljaa kaut kur aiziet, tad nu nekaadi nespeej ar visiem chomiem sadzert. Bet nav vairs tie trakie gadi, kad vareeja katru vakaru kost.

Un pareizi Mfz saka - naaks otraa faaze. Man ir taada sajuuta, ka man taa otraa pamazaam tuvojas. Pirmaa bija 16-20 (aptuveni), tad vienaa briidii taads dziives ritms pamatiigi piegriezaas. Tagad dazhi gadi nodziivoti pusliidz mieriigi un atkal saak gribeeties asumu. Aizvilkt liidz Vecriigai, padzert, padejot, sameeraa biezhi pokeru sanaak uzspeeleet.

Mfz @ 03.07.2007. 16:59

Gan jau pienāks otrā jaunības fāze ;)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.