Rāda TV Jānis Rubļevskis (koko) / 06.08.2007. 13:34 / #Dzīve / 6 komentāri

Sen sen atpakaļ. Ja nemaldos, tad aptuveni četrus gadus atpakaļ, es nopirku TV tuneri, kam bija paredzēts rādīt TV. Ķīpsalas kojās es mēģināju visvisādas antenas pielikt un domāju, ka man kaut kādu sūdu iesmērējuši, tāpēc lietoju tuneri tikai nolūkā ar pulti regulēt winamp skaņu un pārslēgt dziesmas. Bija ok un īpaši pat nedusmojos, lai arī tajā laikā tie 20Ls bija nedaudz iecirtuši kabatiņā.

Kopš esmu pārvācies un man nav interneta, bija kaut ko jāizdomā, lai kavētu laiku. Tā kā spēlēt spēles ļoti ātri apnīk un bračka arī ir ievācies, tad savajadzējās TV. Domāju, ka jāpamēģina ar veco tuneri... Izrāvu no vecās mātenes laukā un iespraudu jaunajā. Uz vienas no linux partīcijām par laimi atradu arī Windows draiverus. Sakonfigurēju visu un palaidu automātisko kanālu meklēšanu. LTV1 atrada - nopriecājos. Vajadzēja dabūt arī LTV7, lai var basi paskatīties. Paņēmu vecu peli (datorpeli, nevis dzīvo), nogriezu štekeri un ar špickām iespraudu antenai paredzētajā caurumā, pašu peles mikroshēmu izmantoju kā uztvērēju. Kā nu gadījās, kā nu ne, bet tagad man labi rāda LTV1 un LTV7, LNT vai TV3 (kārtīgi nenoskaidroju, kurš tas ir) var dzirdēt un TV5 var redzēt un dzirdēt, taču ļoti graudaini. Jāiepērk normāla antena un varēšu ripināt Ainas Šovu.

Tagad, kamēr nav interneta, man ir tas gods skatīties normālus seriālus anāli ierunātā latviešu valodā, bet labāk tā, nekā nekā!


Komentāri:

koko @ 07.08.2007. 07:27

Nu šonedēļ vēl nebūs :D

Gastonz @ 07.08.2007. 06:39

P.S. Kad beidzot būs sālsmaize?

koko @ 07.08.2007. 03:20

Nu jāiegādā normālu antenu un tad paļubomu :D

KAC @ 06.08.2007. 17:05

tad jau pie tevis būs jābrauc skatīties televīzors :D

iivs @ 06.08.2007. 15:14

vecaa karte nevelk manu x64. Vistai ir draiveri kaut kaadi, bet skanja pazuud, jo atradu tikai vienu piemeerotu progu.

Gastonz @ 06.08.2007. 11:29

Apsveicu! Es gan to Tuneru izmantoju aizvien retāk un retāk un aizvien vairāk un vairāk domāju par LCD TV iegādi... :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.