Plānojamies - turpinājums Jānis Rubļevskis (koko) / 30.10.2007. 09:32 / #Datori / 2 komentāri

Nekas nestāv uz vietas, tāpēc mums jābūt dinamiskiem un jāuzsūc vajadzīgais sevī. Šoreiz īsi un konkrēti par divām interesantām un pat svarīgām lietām, sakarā ar elektroniskajiem plānotājiem.

Jau iepriekš rakstīju par google kalendāra sinhronizāciju ar Thunderbird un Lightning. Šoreiz ejam vēl nedaudz tālāk un sinhronizējam savu google kalendāru ar personīgo viedtālruni, kuram, lai cik dīvaini arī nebūtu, ir Symbian OS.

Un tātad, ļoti elementāra programmiņa GcalSync, kas rakstīta JAVA valodā un spēj sinhronizēt kalendāru abos virzienos. Ko mēs iegūstam? Viss, ko mēs rakstam iepriekš minētajos kalendāros, parādās pilnīgi visur - gan epastā, gan googlē, gan mobilajā. Vairs nekādu dublējošos sviestu un aizmirstu darbu.

Carry your Google Calendar in your pocket! GCalSync is an open source application that lets you do a two-way synchronization between Google Calendar and your phone's built-in calendar. Download events to your phone, or add an event on your phone and upload it to Google Calendar.

Un tagad par otro fīču, kuru pamanīju tikai nesen, bet var gadīties, ka tā ir bijusi jau ļoti sen. Savu google kalendāru var ievietot personīgajā weblapā. Kam tas vajadzīgs? Nu kaut vai viens uztaisa lekciju sarakstu un visi to redz. Neliels piemērs:


Komentāri:

koko @ 31.10.2007. 06:11

Es tak nespēšu to izdarīt! Man ir 6. decembrī dzimene :D

Jokerz @ 31.10.2007. 05:46

Ieraksti 8. decembrī braukt pie Jokerz dzert :D


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.