Piektdiena, ceturtais Jānis Rubļevskis (koko) / 04.01.2008. 21:20 / #Dzīve / 8 komentāri

Veiksmīgākā diena manā mūžā. Turpinājumā - kāpēc?!

Bračka parasti ceļās pēc manis. Līdz ar to es varu nogulēt līdz pēdējai minūtei un tad viņu modināt, bet šodien tā nebija. Viņš pamodās un piecēlās agrāk, kas noveda pie tā, ka savas 15 minūtes, kas man vēl bija palikušas, es nevarēju pinvērtīgi izmantot.

Darbā ierados laicīgi un tika noskaidrots, ka ukraiņu ražotajai programmai ir Upgreids, kas būtu ļoti noderīgs. Tāpēc tika sakontaktēts ar izplatītājiem un disks iegūts uzņēmuma īpašumā, taču nekad neotiek tā, kā visiem ļoti patīk. Domāju, ka aptuveni pēc stundas (tagad ir 23:10 un sāku ap 12:00) es būšu downgreidojies un viss ies (es ceru!)

Tā kā ar apgreidu tika sačakarēts viens serveris, kas darbojas kā printserveris un tīkla programmu serveris, tad tika nolemts uzlabot arī tā dzelžus. Tā kā ir 2 ploteri, multifunkcionālis un lielais lāzernieks, tad sekss bija neizbēgams. Ploteris un lāzernieks iet uz LPT, tāpēc dabūju jaunajā serverī likt arhaisku PCI balstītu LPT pavairotāju - protams, sekss ar draiveriem.

Pats labākais, ka sekss ar programmatūru neļāva līdz 16:30 man ieturēt pusdienas, bet no rīta ēdis biju tikai 2 tasītes kafijas un vienu "Selgas" cepumu. Jūs tak varat iedomāties, cik nikns ir vīrietis, ja nav dabūjis ēst (šoreiz par seksu nesūdzos - datori to lietu man noorganizēja)? Neviens suns viņam nestāv līdzi.

Dienas nagla - datori izdomāja ne tikai nepieņemt programmatūru, bet arī fiziski iespaidot vienīgo, kas te ar viņiem runā, samīļo un apkopj: MANI! Konkrētajā brīdī no statiskās enerģijas esmu norāvies vismaz ~30 reizes. Varat man nedirst par aukstumu, vilnas džemperiem un visādiem stulbumiem. Tie ir mēsli, kas izdomāti attaisnojumiem. Tie datori izdomājuši kādam izdarīt sāpes, bet nav padomājuši par to, ka es viņus mīlu no visiem kolēģiem visvairāk... Maitas bļenah (izceltajam mans kopīraits - neizplatīt tālāk, bļenah)...

Karoče, pa visu dienu vieni vienīgi sūdi... Un pat tagad fakinais HP grib apdeitot fakinajam multifunkcionālim fakino softu, kas sver 500MB... Un darbā ir fakinais DSL..

Papa, pačemu ti nevitenul ranše?


Komentāri:

artisare @ 05.01.2008. 11:55

Vismaz normāls seksiņš visas dienas garumā tev...

iivs @ 05.01.2008. 08:47

es jau peec pirmaa teikuma sapratu, ka viss ir dziljaa dibenaa. :) tev nav vienīgam tā diena "veixmīga". man arī "jautri" gāja.

Gastonz @ 05.01.2008. 08:41

Tikai neraudi, ja? :p

koko @ 05.01.2008. 07:29

Ir pozitīvs :D Šodien nedaudz galva sāp :D

Melnā Mamba @ 05.01.2008. 06:20

Pēc pirmā teikuma spriežot biju domājusi, ka būs kaut kas pozitīvs, bet atkal jālasa negatīvais...

Zandis @ 05.01.2008. 03:07

Da labi, tev ta problēmas... Es vakar atdevu parādus (ne visus) un paliku par nabagu. Tagad man nav ko ēst un ko dzert vēl vairāk man nav ko. Bet tev ir. Padomā, pirms gruzīties par fakin kompjūteriem.

koko @ 04.01.2008. 20:20

Ai... Viss ir relatīvs!

Mfz @ 04.01.2008. 20:15

Sūdi notiek, gadās :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.