Patīkamais darbs Jānis Rubļevskis (koko) / 31.12.2003. 22:00 / #Spams / 0 komentāri

Vakr sanāca tā, ka nestrādājām birojā, bet bijām nedaudz apskatīties pārīti tiltu un novērtēt to stāvokli, lai zinātu kas un kā un cik vēl ilgi viņi tā turēs:).

Nu sākumā jau man bija itin viegri - paskraidīju ar latiņu, kamēr kolēģis skatījās nivelierī un pamērīju attālumus... Bet nu tad nācās pievienoties otram kolēģim siju apsekošanā. Tad sākās pac interesantākais, kad tev vajag 9m garā slīpumā, kas ir apmēram tik stāvs kā šitais slešs /, nu biku nestāvāks, bet nu apmēram - nu un bez drošības saitēm :). Itkā darbs man nebija atbildīgs, taču slīpumā reāli nogurst kājas.

Ap pusdienām atbrauca boss, sapratis, ka mēs būsim noguruši un izsalkuši - atveda šo to ēdamu un dzeramajam bija aliņš... Es jau biju ljoti patīkami pārsteigts, bet nu pēc tādām pusdienām un viena aliņa nedaudz uznāk pasivitāte un miegainība... Nu un tādā stāvoklī es ar kolēģi sāku apsekot pēdējo gala balstu un tur atrodošās sijas... Nekas jau īpašs, kad pēdējā sija bija pienākusi, tad nepamanīju, ka konuss nedaudz noaudzis ar ķērpjiem un ir slidenc... Nu un labi, ka man reakcija laba, citādi noteikti būtu lauzis kādu roku vai kāju vismaz, galvu ar laikam būtu sasitis :)

Bet nu viss beidzās laimīgi, pēcpusdienā noskatījos futbolu, uz kuru ejot satiku Snadi un Ediju sēžam alusdārzā un sūcam alu, bet tas jau cic stāsts :))


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.