Pašsaplosīšanās laiks Jānis Rubļevskis (koko) / 29.11.2007. 13:57 / #Grāmatas / 4 komentāri

Vai esat jau ievērojuši, ka dzīvojam pašsaplosīšanās laikā? Kad daudzas lietas, ko varētu darīt, tomēr nedara; nezinu, kādēļ? Darbs mūsu laikos kļuvis par milzīgi svarīgu lietu - jo tik daudziem cilvēkiem tā nav, - ka tas nomāc visu citu. Cik te jauki! Kopš pāris gadiem neesmu neko tādu redzējis. Man ir divi automobiļi, desmit istabu dzīvoklis un naudas diezgan - kas man no tā tiek! Kas tas ir pret šo vasaras rītu dabā! Darbs - drūma mānija - mūžam ar ilūziju, ka vēlāk kādreiz būs citādi. Nekad nebūs citādi. Komiski, ko cilvēks dara ar savu dzīvi.
Ak tad zudusī paaudze? Nav tā nedaudz ieilgusi? Lai arī darbs mūsdienās nav problēma, tomēr viss pārējais palicis tieši tā pat... Ko cilvēki dara ar savu dzīvi?


Komentāri:

koko @ 30.11.2007. 13:56

Nja... Varbūt tieši tāpēc man ir tik maz spēka... Es cenšos izdarīt gan to, ko citi, gan arī to, ko vajadzētu ;) Reizēm sanāk!

Shadowbird @ 30.11.2007. 13:28

Cilvēki nesaprot, ka ne jau nauda dara laimīgu, bet laiks. Un, atšķirība no naudas, laiks katram ir tikai tik cik ir - klāt nedabūsi. Neticu, ka aizvadīt pusi un vairāk savas nomoda dzīves, strādājot kāda cita labā tikai tāpēc, lai varētu paēst, apģērbties un gulēt, ir normāli un tā, kā tam jābūt. Bet nu, ko padarīsi, tāda dzīve.

Melnā Mamba @ 29.11.2007. 17:49

izdeg no iekšienes...bet tas ir patīkams process...tāds kā sado-mazo...dažkārt sevi nologojot un dzenoties pēc kaut kā ir vieglāk aizmirsties.

Mfz @ 29.11.2007. 12:25

Visu jācenšas dabūt līdzsvarā, darbu, skolu, attiecības, seksu, vārdu sakot, visu visu, tas ir kā spieķi ritenim. Ja spieķu maz, varbūt pabraukt var, bet tā jau tač vairs nav braukšana, ja spieķi pazūd aizvien mazāk un mazāk, uz viena spieķa nepabrauksi komfortabli.


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.