Paslidojām Jānis Rubļevskis (koko) / 21.12.2004. 22:59 / #Dzīve / 3 komentāri

Aizlaidu ar 2 kursabiedriem [Gastonz un ZIP] un vienu kolēģi (lasīt: jaunāka gadugājuma tās pašas skolas un fakultātes audzēkni) [Ivo] uz Lidiņu paslidot...

Biju jau iepriekš un iepatikās - redz te ir kalniņi - tā ka var ekstrēmāk paslidoties... Nu un toreiz ledus ar bija ok... Bet neuztraucieties - tā nav reklāma, jo šoreiz ledus bija nu akūni sūdīgs... Bez maz vai ar slidu pa kupenu jālaiž cauri... Vienu reizi pat, griežoties ap savu asi, pamanījos vienu slidu ielikt rievā, kā rezultātā gandrīz izmežģīju kāju, bet nu līdzsvaru noturēju.

Paslidojām stundiņu - ieelpojām svaigu gaisu un nedaudz atrāvāmies no ikdienas rutīnas [lasīt: darbs un internets, kā arī kas kuram - citam vēl kāda haltūra, citam vienk kādi dzerstiņi un citam viss kopā]. Beigās aizlaidām uz Vecrīgu, ieēdām [kurš nu ēda un kurš nē] vakariņas un visi iedzērām pa tasei tējas...

Ziniet - tēja ir labāka kā alkohols... Panesās stulbais bazars... Tā kā mēs visi esam [lasīt: mācamies, lai iegūtu programmētāja bakalaura grādu /gastonz gan ir no IT, kur pamatā māca tikai visādas ekonomikas un nav nekāda sakara ar programmēšanu], tad panesās sekojoša tēma - Ko tu darītu, ja tagad no rīta pamostos un būtu atmests 600 gadus pirms mūsu ēras atpakaļ, kur nebūtu ne datoru, ne tehnikas, itin nekā?

Ziniet - nācās nedaudz padomāt, bet varianti sekojoši:

1) Gastonz izgudrotu velosipēdu;

2) es izgudrotu samagonku;

3) gastonz akal brūvētu aliņu;

4) mums būtu krogs un mēs būtu bagāti;

5) nu mums būtu kalpi un harēms ar sievām, kuras visas gribētu un noteikti, ka vienlaicīgi vienā naktī;

6) būtu arī dafiga bērni, kuri arī paiku gribētu;

7) ak jā, un nebūtu tak likumu - mēs šautu dažādu nacionalitāšu cilvēkus, kas būtu senči kādiem ļaunajiem, ko sastapuši vēsturē - tādā veidā atbrīvojot pasauli no ļauna;

Tā nu beigās bazars aizgāja līdz tam, ka ķīmiķi, fiziķi būtu paši krutākie.. Nu un ārsti ta točna... No ārstiem un ķīmiķiem tikām līdz zālēm... No zālēm pie kaķiem... No kaķiem - pie notievēšanas zālēm ar lenteņu kūniņām... Un tad panesās bazars par to, ko nu mums mācījuši bioloģijā - labi, ka uz to laiku es jau biju savu paikonu apēdis :))

Njā - paslidojām :)


Komentāri:

ZIP @ 22.12.2004. 12:48

Neaizmirsiisim arii spaliisus...

koko @ 22.12.2004. 04:27

He he... Vajag, vajag... P.S. Par to bazaru - labi, ka mēs laikā apstājāmies tobiš piebremzējām, kad tā oficiante nāca, kgan man liekas, ka viņa tāpat daudz no tā par cērmēm un lenteņiem dzirdēja :)

Gastonz @ 21.12.2004. 23:26

Bet nu labs vakars izvertaas... :)
Taa vietaa es citaadi buutu bezjeegaaa noseedeejis pie PC un tas arii viss... :)
Biezhaak taa vajag...
P.S. Bazaars nu toch bija kruts... :)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.