Par klasesbiedriem Jānis Rubļevskis (koko) / 04.10.2006. 06:07 / #Spams / 4 komentāri

Pēc kādu divu mēnešu neapmeklēšanas, nolēmu tomēr ielīst iekš klase.lv, kas sākotnēji bija baigi labs projekts, bet beigās, man šķiet nedaudz pamira... Domāju, ka vainīgais visvairāk tai pamiršanā bija draudiem.lv, taču lielā mērā arī paši cilvēki ir vainīgi...

Tā kā man darbs saistīts ar datoru un internetu, tad es ik pa laikam (kā šoreiz - 2 mēnešos reizi) tur ielienu un neredzu nekādas pārmaiņas... Secinu vienu - skolā novāc vienā klasē vienaudžus, kuriem pat īstenībā nav nekādu īpaši kopīgu interešu... No tās lielās grupas katram rodās pa kādi 2 - 3 draugi, ar kuriem tad tālākajā dzīvē vairāk tiek arī komunicēts, bet par pārējiem tiek aizmirsts līdz kārtējam salidojumam... Bēdīgi tas viss ir, bet nu ko tu tur padarīsi? Ja, kopš savas dzimšanas, man ir bijušas tādas vismaz 5 grupas, tad no tām kopā es varētu saskaitīt vien nieka kaut kādus 10 cilvēkus, ar kuriem ik pa laikam sazvanos, satiekos un patusēju kopā - aptuveni 10%. Traki!

Tas tāds rīta prātojums spama sadaļā... :)


Komentāri:

Bangel @ 04.10.2006. 12:41

Un tas ik dienu pieraadaas liidz ko Jums nebuus kopiiga darba/studiju/maaciibu un pashi ar vairs nemekleesiet iespeeju pabuut kopaa, jebkura laba draudziiba izdzisiis...

Gastonz @ 04.10.2006. 07:30

Tā ir bijis, ir un būs.. Tur nu mēs neko nepadarīsim.. ir cilvēki, kas patīk vairāk, ir tādi, kas vienkārši patīk un gadās tādi, kuri nepatīk :)

koko @ 04.10.2006. 05:16

Nu ok, nav gluži 10%.... patiesībā labi, ja kādi 5%, bet nu ideja tāda, ka pat ar servisa palīdzību nekomunicējam! :(

Mfz @ 04.10.2006. 05:09

Man drusku procentuāli ir mazāk, bet nav nozīmes kvantitātei, man ja vairāk svarīgāka attieksme (kvalitāte)...


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.