Nosapņoju šodien nelāgas lietas! Jānis Rubļevskis (koko) / 18.12.2004. 12:15 / #Spams / 3 komentāri

Ziniet gandrīz vai nobijos.. Lieta tāda, ka sapnī redzēju ļoti lielas pārmaiņas manā blokā (kojās tas ir viens dzīvoklītis ar 3 istabiņām, vienu virtuvi, vienu tualeti, vienu dušu, vienu izlietņu telpu). Nu un manā blokā parādījās divas smukas meitenes - tas man vēl patika...

Tad no manas istabiņas izvācās istabas biedrs un viņa vietā ielika vēl vienu smuku meiteni... A es tajā laikā tjipa gulēju gultā uz kapitālu fūgu... Nu un šie tur ņemas ar istabas pākrārtošanu un tīrīšanu.

Ko tu neteiksi? Dzirdu (tas viss joprojām notiek sapnī), ka kaut kas lūzt... Nu ok - guļu tālāk... Kad nu viņi galīgi mani ir piebesījuši - pamostos un redzu, ka istabiņa palikusi 2x lielāka... Istabiņā ir nez no kurienes šujmašīna parādījusies, vēl viens liels galds... Viss ir afigenna tīrs, pat pārāk! Un pats briesmīgākais - kāds ir salauzis manu datora galdu un netaisās dot vietā citu...

Pamodos un pārbīlī skatijos apkārt un sapratu, ka joprojām esmu savā mīļajā, nekārtīgajā istabā, man apkārt ir tā pati mīļā pusnekārtība un istabā neviena, izņemot mani, nav :)


Komentāri:

Gnomer @ 19.12.2004. 16:32

Patīkamais moments varētu būt tajā apziņā, ka tomēr nekas nav mainījies

koko @ 18.12.2004. 15:14

Nu jā - bet ja tā smukā meitene sāk kāpt uz galvas - respektīvi šamā man sapnī pateica, ka es uz viņas galda redz nedrīkstu likt savu daķi kā arī es bez maz vai viņas istabas daļā kāju nevaru spert... Utt... Un par bardaku vispār jāaizmirst - kas es par cilvēku, ja man pedantiska kārtība visu laiku būtu? Tā tak cilvēks var sajukt prātā!

Gastonz @ 18.12.2004. 12:11

:)))
Ņāa... Kādā sakarā šujmašīna? :D
Nu bet galvenais ka smuka meitene tev istabiņā ielikta... :D
Man gan sapņi ir baigi reti, paarsvarā aizmiegu un pieceļos, tas arī viss.... :))))


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.