Neliela un nedaudz novēlota atskaite par 2017. gadu Jānis Rubļevskis (koko) / 02.01.2018. 17:49 / #Dzīve / 5 komentāri

Laimīgu

Esmu dzīvs un pie samaņas, tāpēc stipri uztraukties nav jēgas, taču gribēju nelielu atskaitīti gan sev, gan arī līdz ar to jums par paveikto 2017. gadā.

Darbs

Šis man bija gads ar jauniem izaicinājumiem. Gada laikā pamainīju divas darba vietas. No vienas (GrizzlyRiga) aizgāju labprātīgi alkatīgu mērķu sasniegšanai - lielāka alga, mazāk stresa (hipotēka prasa lielāku stabilitāti).

Pirmais darbs bija Awave AB Latvijas filiāle, no kurienes diemžēl tiku atlaists 4 dienas pirms pārbaudes laika beigām. Tā īsti man nepaskaidroja, kāpēc, bet sapratu, ka "bosam" atvaļinājuma laikā vieglāk ir atlaist nekā vēlāk čakarēties ar atlaišanu (neiedziļinājās), ja pieņemts nepareizs lēmums. Tā nu es sapratu, ka šie zviedri ir baigie mīzēji. Neko padarīt.

Tagad es strādāju starptautiskā uzņēmumā Dynatech, kas ir Dyninno grupas daļa. Laikam viss notiek tikai uz labu, jo šis amats man jau ir kādu labu brītiņu un paliek tikai interesantāks un izaicinājumiem bagātāks. Paskaties pie vakancēm, varbūt arī tu kādu vietiņu atradīsi.

Sadzīve

Šī gada divi lielie darbi bija darba istabas remotns un auto nesošās daļas remonts. Vienā vairāk ieguldīju darbu, otrā vairāk naudu. Abi iznāca ļoti labi - tehniskā izieta ar pirmo un praktiski bez aizrādījumiem, darbistabā nav tikai plauktu un jaunā galda, kurus vēl jāpasūta.

Grāmatas

Šis gads man bijis rekordists grāmatu lasīšanas ziņā: 47 grāmatas un kopumā aptuveni 15449 lapas. Konkrētāku statistiku un salīdzinājumu pa gadiem vari skatīties Goodreads statistikā

Atklājumi tikai daži: 

Ģimene

Te viss ir pavisam forši: mums piedzima otrais puika, kura vārds ir Mikus. Tā nu mēs tagad sievai esam trīs vīrieši, ar kuriem jācīnās. Domāju, ka viņai viennozīmīgi ir interesanti, bet ir arī grūti, taču mēs viņu ļoti mīlam un cenšamies slodzi noņemt... cik nu varam...

Dzīvnieki

Ja ir par ģimeni, tad jāpiemin šoreiz atsevišķi arī par dzīvniekiem: pirmkārt, mūžībā ir aizgājusi Vespa (kāmītis), bet viņa jau bija veca; otrkārt, mums pievienojies jauns mošķis - Minkāns. Mēs esam adoptējuši kaķīti no patversmes, kas ir baigais palaidnis, toties ir Čopim ir jautrāk, kaut gan viņš ir jau pensionārs un vairāk guļ kā spēlējas.

Laimīgu visiem Jauno Gadu!


Komentāri:

simbel @ 31.03.2021. 22:18

Forši, ka cilvēki var raksta par šo

koko @ 14.09.2018. 13:17

Madara, atvainojos par novēlotu atbildi, bet mani nokaitināja tā grāmata. Neesmu tik liels mākslinieks, lai verbāli sapņaino Džojsa caureju spētu pavilkt.

Madara @ 06.08.2018. 11:31

Kāpēc Uliss tādā kategorijā izpelnījies nonākt?

Laine @ 30.01.2018. 17:59

Par to, kā runāt ar bērniem, lai tie dzirdētu- paldies par šo! Reizēm grūti saprast, kā runāt, lai beidzot sadzird. Šis ir labs materiāls ar praktiskiem ieteikumiem.

Eirodurvis @ 15.01.2018. 21:43

Ar darbiem ir tā, kā ir. Bieži notiek tā ka gaidas neatbilst tam ko saņemam. Ceru ka jaunajā darbā viss nokārtosies, izturēsi gan pārbaudes laiku, gan lieliski iejutīsies jaunā kolektīvā. Lai viss izdodas un notiek nemitīga augšana. ;)


Nu pasāpini mani - tu jau gribi:

* Visi lauki (izņemot tavu lapu) aizpildāmi obligāti!
E-pasts publiski netiks parādīts.
Zinot vairākumu, komentāros tagi netiek atrādīti kā tagi. Linki automātiski pārveidosies par spiežamiem (cerams).
Bloga īpašnieks patur tiesības ļaunus komentārus dzēst vai pārveidot cilvēkiem patīkamākā formā, bet tajā pašā laikā neatbild par komentāru saturu.